Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha trombophyliám van, akkor bevehezem az esemény utáni tablettát?
Szerintem jó eséllyel nem. De az esemény utánit csak receptre adják ki, fel kell íratni, közben meg tudod kérdezni. Illetve a gyógyszertárban is megmondják. Kár lenne kiváltani, ha be se veheted.
Viszont a sima fogamzásgátló is hajlamosít a trombózisra, még annak sem írják fel, akinél a családban előfordult többször. És az esemény utániban annyi hormon van, amennyi kb egy egész levél fogamzásgátlóban....
Azért a rendszeresen szedhető tabletta és az esemény utáni között elég nagy különbség van összetételben is.
Az esemény utánit az is beszedheti, aki sima tablettát nem szedhet.
Ha megnézed a betegtájékoztatót, láthatod, hogy az ellenjavallatok között sem szerepel.
4. vagyok. Egyébként baromira nem értem, hogy ilyen kérdést miért itt kell feltenni.
Ha gond van, akkor baromira számít az, hogy mikor veszed be, ugyanis minél később, annál nagyobb az esélye, hogy a tabletta ellenére is terhes maradsz.
Szóval inkább az orvoshoz kellene iparkodni, ahelyett, hogy itt teszel fel kérdést. A másik dolog meg, hogy talán nem laikus vadidegenekre kellene egy ilyen dologban hallgatni, hanem az ORVOSRA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!