Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle esemény utáni tabletta és a cigi/alkohol viszonya?
Sziasztok! :)
Sajnos semmilyen információt nem találok erről a dologról. Mielőtt jönnének az ítélkezések, nem a meggondolatlanság miatt volt szükség az esemény utánira, hanem, mert kiszakadt az óvszer.
Tegnap vettem be a gyógyszert, és ha ma cigiznék és elfogyasztanék kisebb mennyiségű alkoholt, akkor az csökkentené a gyógyszer hatásfokát? Van valakinek tapasztalata ezzel?
Ha csak az egyikre tudtok válaszolni (cigaretta) már annak nagyon örülnék. Köszönöm szépen előre is a normális válaszokat :) További szép estét! :)
Köszönöm! :)
Akkor egy sör sem fér bele. Jó tudni. Tényleg köszi. :)
Bár..már hallottam több változatot azért kérdeztem...de inkább megyek a biztosra. :)
Ugyan már. Az égvilágon semmi nem befolyásol sem az alkohol.
Max akkor lehetne gáz, ha annyit innál, hogy hánynál tőle. De mivel tegnap vetted be, már amúgy is felszívódott, még a hányás sem befolyásolná.
Nyugodtan igyál. A cigit mondjuk nem javaslom, de nem a tabletta miatt, hanem mert baromi egészségtelen. Na persze nagyobb mennyiségben az alkohol is az, de módjával azért nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!