Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szedjek vagy ne fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjek vagy ne fogamzásgátlót 20 évesen szerintetek? Félek a mellékhatásoktól.

Figyelt kérdés

Az helyzet, hogy amiket mondanak pozitívumokat, az nekem mind megvan úgymond alapból is: alig van pattanásom, tökéletes a ciklusom, kevés a vérzésem (tampont se kell használnom) és soha semmim nem fáj. Félek, hogy a tablettától majd ez megváltozna az ellenkezőre. Még ugyan nem voltam dokinál, de lehet kizáró ok is lenne, mert nagyszülőkig szinte mindenkinek volt vmilyen formában trombózisa és koleszterinem is magas. Ráadásul hallottam, h sokan híznak, én most épp le akarok dobni 20 kilót, nemhogy felszedni :SS

Ti mit javasoltok? Mit tegyek? Vagy hagyjam a fenébe?

2015. febr. 3. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

mi baj van azzal ha neki is jó? :D

nem miatta kezdtem el szedni. és mint írtam nekem csak előnyöm származott abból hogy szedtem, úgyhogy megtarthatod magadnak a megjegyzéseid. :)

2015. febr. 11. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!