Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kb csak az aggodalmat érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb csak az aggodalmat érzem szex közben. Mit tegyek? : S-->

Figyelt kérdés
nem vagyok 14 éves, nagykorú vagyok. amior szeretkezünk a párommal, nagyon félk midnig, nemogy kiaszakadjon az óvszer, nehogy lecsússzon... és kb smemi másra nemtudok koncetrálni:S annyira rosssz:( gyógyszer mellett sztem még jobban paráznék, hiszen ott nem "Látom" ha probléma van, de guminál ha kiszakad beveszek egy esemény utánit ha nagyon muszály... mit ajnálotok? bízaka gumiban? (1× kiszakadt.) v kedzejm ela tabit+ megszkítás? mit tegyek? 18\L:)
2010. febr. 9. 21:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
jaj, h nem birom az ilyen felelőtlen barmokat. :S
2010. febr. 9. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:

Hülye vagy Kedves Kérdező. Látod, ide vezet az idióta iskolás felvilágosítás (már ha van) meg anyuci nevelése, miszerint ha már ránézel egy péniszre, terhes leszel... Én 6 éve élek szexuális életet, úgy, hogy a barátnőim vagy gyógyszert szedtek, vagy megszakítás. Egyszerre kettőt sose... mekkora marhaság lenne. Nincs gyerekem.

Szedj gyógyszert! Levegőt se látod, mégis ott van. És hidd el, érezni fogod a hatását.

Ne légy hisztis pics@, inkább szakíts a sráccal, ne tedd tönkre az életét.

2010. febr. 9. 22:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy a barátnőm 3 féle gyógyszert szed, plusz gumi, meg kihúzza előtt, de ha kiszakad akkor bevezs egy 71órásat is!
2010. febr. 9. 22:25
 14/23 anonim ***** válasza:
miért tenné tönkre a pasinak az életét? mert nem akar belemenni a megszakitásba? ha vki nem védekezik, akkor terhes lesz. és 1 pasinak könnyű, mert ha értesül arrol, h terhes a baratnoje, akkor neki semmi köze hozzá, ő ott se volt. :S
2010. febr. 9. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
nem értem, h miért kell leszólni szegeny csajt. ti, pasik el se tudjátok képzelni azt a panikot, ha csak 1 napot is késik. persze, nem a ti szervezetetekrol lenne szo, ha abortuszra kerulne sor. konnyen beszeltek.
2010. febr. 9. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
a szex nem gyerekeknek van kitalálva hiába vagy nagykorú még éretlen vagy rá.
2010. febr. 9. 23:24
 17/23 anonim ***** válasza:

A tabletta - ha utasítás szerint szeded - szinte 100%-os védelmet nyújt. A Pearl-indexe 0,1.

A Pearl-index megmutatja, hogy az adott fogamzásgátló módszert alkalmazó száz nő közül egy év alatt hány esik teherbe. Gyakorlatilag ezrelékben mérhető, vagyis 0.

Tudom, mindenki ismer valakit, aki ismer valakit, aki tabletta mellett lett terhes. De nem hinném, hogy ez igaz, kivéve ha volt még ott valami, pl. hányás, hasmenés, antibiotikum, mert úgy előfordulhat.

Az óvszer Pearl-indexe 3-4, a megszakításé 35!!!

2010. febr. 10. 09:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki gyógyszer mellett teherbe esett volna (úgy, hogy tényleg rendesen szedi). Csak valakinek a valakijével történt, esetleg neten kardoskodott valaki. Pedig több száz felnőtt lánnyal van napi szinten kapcsolatom(itt beszélgetésre gondolok).
2010. febr. 10. 09:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Szija. Remélem tudok segíteni.

az előző párommnál mi is ovszerrel védekeztünk eleinte nem volt gond de miután 1x kiszakadt már nemtudtam élvezi az együttlétet nem volt hozzá kedvem vagy közbe folyamatosan paráztam... menzeszem elött mindig már ideges voltam hogy milesz ha nem jön meg... blabla

a Mostani páromnál már gyógyszert szedek nem akarom a folyamatos idegeskedést. és most teljesen nyugodt vagyok... Egyetalán nem izgulok hogy Terhes lehetnék hisz normálisan szedem és Orvos irta fel hülyeséget nem ad.

Én azt Tanácsolom hogy ha ez a kapcsolatod tartós és rendszeresen éltek nemi életet nyugodtan válts gyogyszerre... Nem lehet semmi gond melette ha normálisan szeded. Szerintem tabletta mellé felesleges a megszakítás. Véd az a gyógyszer nem véletlenül szeded...

:)

19/L

2010. febr. 10. 13:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 22:24es!

Mégis mért tennmé tönkre a pasim életét? nem vagy normális.. rühelllem az ieneke gyűlölöm, utálom...lehet h mégis tabi lesz.:) kösszi, főleg utolso válaszolo:)

2010. febr. 10. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!