Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A kedves hölgyektől szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedves hölgyektől szeretnék kérdezni a barátmnőm tablettát szed. és a napokban kellene menstruálni. Mivel most szedtte el az első levelet és a 7 napos szünetnél tartunkk. (? )

Figyelt kérdés
De nem érez görcsöket és semmi olyat mintt tabletta sztedés előtt hogy meg fog jönni a menstruációja. Mivel mi most szedjük elősször a tablettát nem tudjuk hogy szokott ez menni aki már jártas ebben vagy tud segiteni megköszönném! Tehát ha tablettát szed egy nő akkor vannak menstruációs görcsök vagy megszokott jönni a tablatta szünbet 2. 3. napján vagy kinek hogy? Amikor elkezdte szedni akkor az nap veztte be amikor megjött a vérzése.. de előtte napokon már görcsölt.. 5.szemnél guminélkül szexeltünkk de nem élveztem bele 13.szemnél már beleélveztem .. a válaszokat előre is köszönöm!
2010. febr. 9. 20:38
 1/4 LN09 ***** válasza:

Nem törvényszerű, hogy görcse legyen, meg elöntse a vér. Általában a gyógyszer szabályozza menzit, és lehet, hogy kevesebb lesz neki, és abszolut nem lesz görcse.

Amikor szedtem tablettát nekem se volt görcsöm, és nem is volt meg annyira mint amikor nem szedtem gyógyszert.

2010. febr. 9. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát inkább ennél az első hónapnál kellett volna védekezni. A 7 napos szünetben átlagban 3-4 napon jön meg. Nekem mindig a 4 napon jött. A vérzés kevesebb lesz. Amúgy lehet a tabi miatt van az, hogy nincsenek neki menstruációs görcsei.
2010. febr. 9. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A 7 napon belül bármikor megjöhet neki, általában a 3-5. napon szokott, de mindenkinél más. Ne idegeskedjetek. Egyébként a legtöbb tabletta, legalábbis az újak az 1. naptól védenek. Ez le van írva a használati utasításban. (Meg az is, ha nem.) Ezt azért nézzétek majd meg.
2010. febr. 10. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
9:11-is újra: a görcsök elmaradása a jól megválasztott tabletta "áldása", mint ahogy az is, hogy kevesebb és rövidebb lesz a vérzés, mint tabletta nélkül.
2010. febr. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!