Első menstruáció! Tegnap délutántól van barna folyásom. Mennyi napig tart ez és mikor fogok "pirosan" menstruálni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 07:56
1/5 anonim válasza:
Első menstruációnál még nincsenek szabályok, akármi lehet, akármeddig. Lehet, hogy már napközben beindul, lehet hogy csak a következő hónapban, mindkét verzió normális.
2/5 anonim válasza:
Hogy meddig tart azt nem lehet tudni,de valószínűleg csak pár napig.
"pirosan" pedig úgy 2-3 alkalommal.
De ez akár fél év múlva is lehet,ne aggódj,ha következő hónapban nem jön meg:)
3/5 anonim válasza:
Még én is " kezdő" vagyok e téren mivel eddig csak 3 mensim volt,de nekem 1 évig volt barna folyásom és csak utána jött meg rendesen. Ez személyfüggő. De azért készülj fel mert bármi lehet:)
4/5 anonim válasza:
nekem már első mensimtől fogva piros
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig barna az első napomon és az utolsón is.Van akinek három napig tart,nekem hét-nyolc napig szokott.Igyál cickafark teát vagy ha nem iszod főzd le és öntsd a fürdővizedbe.Ne legyél feszült engedd el magad,ne társítsd hozzá feszültséget nehogy begörcsölj.Görcsoldó legyen nálad.Hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!