Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmmel együtt voltunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel együtt voltunk nem védekeztünk, de ki vettem elötte (tudom. ) 2hét mulva fog menstruálni, a teszt mikor mutatja ki ha esetleg terhes? Vagy mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 1. 10:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
72óra már elmúlt, igazából úgy volt,hogy 1gumink volt elhasznaltuk utána megmostam a péniszem és egy 5perc mulva vissza raktam, mert ő még nem ment el elösször, akor már en se mentem el 2x és eddig kétségem se volt csak hétvégén beszélgettem haverokkal és könnyen rám lehet "ijeszteni"
2015. febr. 1. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a hülyeségetekhez. Pont ovulációkor, ráadásul második aktusnál, hogy ami a farkadban maradt, biztos benne landoljon.

Takarodjatok el szépen orvoshoz, és írassatok mielőbb 120 órás tabit (EllaOne), ha már 3 nap is kevés volt ahhoz, hogy gondolkodjatok. Meg imádkozzatok.

MÁSKOR MEG HASZNÁLJATOK KOTONT AZ ISTEN ÁLDJON MÁR MEG!!!!

2015. febr. 1. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha pedig elfogyott, akkor ne dugd be!

Főleg másodszorra... ekkora ésszel nem kéne szaporodnod!

2015. febr. 1. 17:08
 14/14 csak_nari ***** válasza:

Annak a kommentelőnek, aki Biosz 1 felkiáltással ontotta magából a hülyeséget: vannak extrém esetek, amikor úgy menstruál, hogy közben mégis terhes, illetve azalatt esik teherbe, hogy menstruál.

Kérdés a kérdezőnek: Dohányzol? Mert ha igen, elég kicsi az esélye, hogy megfoganjon.

Én minden mesterséges dolognak ellene vagyok. Szóval: ne gondoljon rá, mert az idegeskedés késlelteti, ellenben igyon sok vizet, egyen lucernacsírát és vegyen többször forró fürdőt.

De mi volna veletek, emberek, ha a gyakorikérdések helyett orvossal konzultálnátok. 72 órás vagy 5 napos esemény utánit tudnám ajánlani.

2015. febr. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!