Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel együtt voltunk nem védekeztünk, de ki vettem elötte (tudom. ) 2hét mulva fog menstruálni, a teszt mikor mutatja ki ha esetleg terhes? Vagy mit lehet tenni?
Gratulálok a hülyeségetekhez. Pont ovulációkor, ráadásul második aktusnál, hogy ami a farkadban maradt, biztos benne landoljon.
Takarodjatok el szépen orvoshoz, és írassatok mielőbb 120 órás tabit (EllaOne), ha már 3 nap is kevés volt ahhoz, hogy gondolkodjatok. Meg imádkozzatok.
MÁSKOR MEG HASZNÁLJATOK KOTONT AZ ISTEN ÁLDJON MÁR MEG!!!!
Ha pedig elfogyott, akkor ne dugd be!
Főleg másodszorra... ekkora ésszel nem kéne szaporodnod!
Annak a kommentelőnek, aki Biosz 1 felkiáltással ontotta magából a hülyeséget: vannak extrém esetek, amikor úgy menstruál, hogy közben mégis terhes, illetve azalatt esik teherbe, hogy menstruál.
Kérdés a kérdezőnek: Dohányzol? Mert ha igen, elég kicsi az esélye, hogy megfoganjon.
Én minden mesterséges dolognak ellene vagyok. Szóval: ne gondoljon rá, mert az idegeskedés késlelteti, ellenben igyon sok vizet, egyen lucernacsírát és vegyen többször forró fürdőt.
De mi volna veletek, emberek, ha a gyakorikérdések helyett orvossal konzultálnátok. 72 órás vagy 5 napos esemény utánit tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!