Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszélitek a partneretekkel az első szex előtt, hogy mi lesz, ha csődöt mond a fogamzásgátlás?
Nekem alap, hogy szex előtt megbeszéljük, hogy ha kiszakad a gumi, vállalom-e a 72 órás tabit, és mi lesz, ha nem használ, hogy állunk az abortuszhoz.
De sok olyan kérdést olvastam már, hogy a csaj terhes maradt, nem akarja elvetetni, és a férfi háborog, hogy nem szólhat bele. Egyikőjüknek sem jut eszébe ezt még az aktus előtt megbeszélni? A lány nyilván azt mondaná, hogy nem tudja mgé, de lehet, hogy nem menne bele az abortuszba, a férfi meg eldönthetné, hogy így is mehet-e a buli...
Ti szoktatok erről beszélni?
nem, úgyse tartanám meg
számomra illúzióromboló lenne erről beszélni előtte, el is menne a gusuzusom
24L
Első: Szerintem a kérdező sem akkor beszéli ezt meg a párjával, mikor éppen készül bedugni a farkát...
Kérdező: Teljesen egyetértek veled. Ha az emberek néha kommunikálnának is, akkor lehet, hogy sok problémát meg lehetne előzni. Olyannal fekszem csak le, akivel működik a kommunikáció is, akivel az ilyen problémákat meg tudom beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!