Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék felíratni de vallási okokból nem láthat a doki meztelenül, mondjak le róla?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van ezért szeretnék gyógyszert szedni, anya javaslatára, viszont apukám ha megtudja, hogy nőgyógyásznál jártam és megvizsgált kikeszul és állni fog a bál. Eltitkolni nem tudom előle. Mondjak le a gyogyszerrol? :(2015. jan. 25. 22:47
4/19 anonim válasza:
Ne felejtsd el levenni a bombákat magadról mielőtt bemész a rendelőbe.
5/19 A kérdező kommentje:
Roma vagyok nem arab :)
Normális családból, anyukám magyar de apával nem száll szembe ilyen dolgok miatt...
2015. jan. 25. 22:55
6/19 A kérdező kommentje:
Inkább "örülj", hogy nem akarok ssegélyért szaporodni, ha már ilyen előítéletes vagy!
2015. jan. 25. 22:57
7/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha valami komoly nőgyógyászati problémád lenne, akkor apukád szerint az lenne a helyes, ha nem mennél el vizsgálatra és nem kapnál megfelelő kezelést?
Nem tudom, hogy szeretnél-e egyszer gyereket, de ha igen, nem fogsz járni terhesgondozásra???
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, meg ha nem titok így ismeretlenül és névtelenül, milyen vallású?
Ha csak az elfogadhatatlan apukád számára, hogy férfi orvoshoz menjél, akkor választhatsz női nőgyógyászt.
Anyukád szerint rendben van ez a hozzáálás, hogy téged nem láthat orvos meztelenül?
9/19 A kérdező kommentje:
Senki sem láthat, suliban még tesi óra alól is fel voltam mentve "vallási okokból..Pl masszőrhöz is csak nőihez jarhatunk. Mundjuk a női dokira még nem gondoltam, valahogy a nőgyógyászrol férfira asszocialtam.
2015. jan. 25. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!