Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha fel akarok iratni fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fel akarok iratni fogamzásgátlót akkor a doki mit fog kérdezni tőlem?

Figyelt kérdés
Pl hogy vettem-e be már 72órást? (Először mennék dokihoz most)

#Előszördoki
2014. okt. 2. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Milyet szeretnél Te mondod el. Sokféle van ami jobban zavarja a hormonháztartást vagy ami kevésbé...esetleg allergiás vagy e valamilyen összetevőkre.
2014. okt. 2. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Azt nem biztos, hogy megkérdezi, de ha igen, akkor várj még a tabi kezdésével addig, amíg a 72 órás utáni első vérzést követően nem jön meg az első menzeszed! Különben nagyon be fog kavarni!

Egy normális doki:

- megvizsgál manuálisan, csinál rákszűrést (ha nem volt mostanában), elküld vérvételre

- megkérdezi a következőket: mióta menstruálsz, rendszeres-e, ha igen, mióta, van-e a családban olyan, akinek volt trombózisa, dohányzol-e?

Nem érdemes hazudni semmiben, csak azért, hogy biztosan felírja! Nem vele tolsz ki, hanem a saját egészségedet veszélyezteted vele!

2014. okt. 2. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Vicces mert tőlem semmit se kérdezett a menzeszen kivül.
2014. okt. 2. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ha normális a doki akkor azt fogja amit a második válaszoló írt.
2014. okt. 2. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:

#3: ez azért van, mert sok doki ezekre nem veszi a fáradtságot, csak megírja a receptet, mert úgy gyorsabb, és egyszerűbb... és nem azt, ami a legmegfelelőbb lenne, hanem azt, amelyik forgalmazásában érdekelt. Max ha panaszt okoz, lecseréli.

Anno nekem is csak így írták fel... és nem tudtam, hogy nem így kellett volna...

Aztán évekkel később az éves ellenőrzésnél belebotlottam egy normális dokiba, aki utólag kifaggatott, meg elküldött még szemészetre is... akkor tudtam meg, hogy nekem nem igazán lett volna szabad szednem egyáltalán ilyesmit...

Plusz nem a megfelelőt kaptam nagy eséllyel... ami sokkal később derült ki, amikor már gyereket akartam...

90%, hogy emiatt nem eshetek természetes úton teherbe.

2014. okt. 2. 19:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Még juniusban kellet 72órást be vennem de anyukám nem tudja és be akar velem jönni mert ez lesz az első vizsgálatra igy baj ha nem mondom el??
2014. okt. 2. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:

A vizsgálatra egyébként sem mehet be veled, csak ha te kifejezetten akarnád... én kicsit morbidnak tartom az ötletet...

Ha a lányom eljut idáig, valószínűleg én is elkísérem (ha kéri, és nem intézi el egyedül, anélkül, hogy tudnék róla... túl önálló néha :D), de csak a váróig, és ott megvárom. Egy percig nem jutna eszembe, hogy bent legyek, amikor a doki megvizsgálja, meg intim dolgokról faggatja esetben. Nem akarnám, hogy miattam ne beszéljen valamiról, ami esetleg fontos lehet!

2014. okt. 2. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha júniusban vetted be, akkor nagy eséllyel már helyreállt a ciklusod. Ha így van, akkor nem kell beszélned róla, de lehet, hogy rákérdez.

Viszont ha azóta a ciklusod még nem állt helyre, akkor mindenképpen említsd meg!

2014. okt. 2. 19:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Már helyre állt szerencsére
2014. okt. 2. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt fogja kérdezni, hogy hány napig tart a vérzésed, hány naponta jön meg, és élsz-e nemi életet. Van-e panaszod esetleg. Utána mehetsz a nőgyógyi székbe, és vesz tőled mintát rákszűrés miatt, ha betöltötted a 18-at.Ha még nem,akkor a nemiélet miatt fog kenetet venni(jobb esetben!), illetve megvizsgál kicsit, hogy rendben vannak-e a szerveid.Ha alapos,akkor a cicid is megnézi, nincsenek-e ciszták benne.
2014. okt. 3. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!