Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekezzünk, ha a gyógyszert abbahagyom, de az óvszer kizárt?
próbáljátok ki a hüvelykúpot! patentex oval néven van egy fajta, barátnőmék használták. állítólag megbízható, nem hormontartalmú. szeretkezés/behatolás/ előtt 10 perccel kell felhelyezni a kúpot és 1 órán át hat. többet is lehet egy nap használni. nincs mellékhatása. gyógyszertárba kapható. tartós kapcsolatnál ez a legjobb szerintem, mert nem ciki magadhoz nyúlni a párod előtt. kíváncsiságból mi is kipróbáltuk, na attól aztán nem leszel száraz.
26 hetes kismama
párommal mi is azt használtuk mert nálunk is hasonlo a reakcio a gumira.kiprobáltuk mind2öt(pharmatex,panthatex oval).csak 2 probléma volt. felhelyeztük a kupot,és vártunk inkább 15 percet,mert egyikünk se akart gyereket.
1es probléma: párom péniszét szeretkezés közben nagyon csípte és utána be is gyulladt.
2es "problém": ugye emlitettem hogy nem akartunk babát,hát mégis van.most 31 hetes terhes vagyok.elmentem a gyógyszertárba megkérdezni és azt mondták,hogyha ezzekkel a szerekkel védekeztem akkor megis érdemlem a terhességet,azt mondta a gyógyszerész,inkább ne védekezzek mint ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!