Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? (gyógyszer)
Az egy tévhit, a fogamzásgátlótól megjön.
Amikor vérzel az a sok mérge miatt van.
Egy nő nem menstruál mikor s mikozben gyogyszert szed, csak a sok méreg annyira kikészíti a testét, vérzik mintha menstruálna.
nagy hülyeséget ír az előző. én még sose véreztem azért, mert rosszul voltam, vagy erős volt egy gyógyszer. emellett a kérdező egy másik gyógyszerről beszél, fogamzásgátlót még nem szed. a kérdés egészségügyi, nem tartozik a fogamzásgátlásba.
hívd fel az orvost. tűzött ki határidőt, meddig kell hasson a gyógyszer?
melyik gyógyszert kaptad még? inkább hormonvizsgálatra kellett volna sajnos menned és vérvételre,inzulin és cukormérésre...
a fog.gátlót jobb ha abbahagyod,ha nem élsz nemiéletet.
Egyáltalán helyesen szeded a felírt gyógyszert? A Provera megvonásos vérzést okoz, azaz nem a szedés alatt, hanem a szedés abbahagyása UTÁN kell megjönnie.
Vagy ezen már túl vagy, megjött és elkezdted a fogamzásgátlót?
Egyébként a rendszertelen vérzés esetén a fogamzásgátló csak tüneti kezelés. Ha abbahagyod, visszatér a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!