Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély a terhességre?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély a terhességre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1.,Ha hétfőn megjött és tartott péntekig és szombat éjszaka a barátommal voltam mennyi az esélye a terhességnek?(nem bennem élvezett el)korrekt válaszokat légyszíves...!
2010. febr. 7. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs esély rá.
2010. febr. 7. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:

meg van az esélye, de semmisem biztos! tesztelj!

De kérlek védekezzetek ha nem akartok bajt! vagy ott a gyógyszer is ha kényelmesebb!

2010. febr. 7. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
mi az h nincs esély rá? igen is van mivel létezik az a bizonyos előnedv is és az is tartalmaz spermát!
2010. febr. 7. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok százalékos adatot mondani, de ha már volt aktus (gumi nélkül), akkor megvan rá az esély. Egészen elképedek azokon, akik azt hiszik, hogy attól, hogy menstruáció alatt vagy utána csinálják, nem lesznek terhesek. De igen, lehetsz. És igen, az előváladékban is lehet sperma.

Komolyan felbaszom magam az ilyenekenxD

17/L

2010. febr. 7. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nincs sok esély rá. ne aggódj :)
2010. febr. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!