Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszert szedek, (késett), de most megjött. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Már egy éve szedem a gyógyszert és eddig semmi gond nem volt, most késett(3napot)és mikor megjött akkor sem olyan volt mint szokott lenni. Előtte már egy héttel fájt a hasam,feszült a mellem,fájt a derekam, közérzetem változékony(még mindig) eddig még semmi ilyesmit nem éreztem. Ez csak a mesi miatt van? Vagy terhes lennék?(ha lehetek ilyenkor egyáltalán)
Légyszi segítsetek! Ha előttem is kérdezte ezt valaki akkor bocsi.
2010. febr. 7. 18:36
3/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyi ideje szeded ezt a fogamzásgátlót, és persze, hogy mindig egy és ugyanazon időben veszed-e be. Ugyanis, én pl. kb. 5,5 éve szedem az enyémet és ha korábban veszem be, pl. este 7-kor és nem 9-kor, minden nap, akkor vasárnap nem délután jön meg, hanem már reggelre. Remélem érted mire gondolok, pár óra eltérés ennyit számíthat. De nem hinném, hogy gond lesz, csak próbáld mindig egy időben bevenni. És egyébként nem szedtél közben antibiotikumot, ez is megzavarhatja a menstruációdat. Nekem volt kb. 2*, még mikor fősulis voltam, vizsgaidőszakban többet idegeskedtem és előbb jött meg pár nappal.
4/7 anonim válasza:
terhességi teszt? nem egyszerűbb? vagy neked olyan a számítógéped, hogy rápisilsz a monitorra és megmondja? teszt!
5/7 anonim válasza:
Én a 3. válaszoló voltam és most megint: igaza van az előttem szólónak abban, hogy már van 3 napos teszt is, és sztem nyugodtabb lennél, ha elvégeznéd! (hiszen attól még h. megvan lehetsz terhes, bár én kétlem, h. te az lennél). Amúgy nem volt valami szokatlan: pl. elfelejtettél egyet bevenni, stb. ?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen van teszt,de inkább nem kérek a bunkó megjegyzésekből 4. válaszoló.
2010. febr. 9. 19:17
7/7 A kérdező kommentje:
Nem volt olyan,hogy nem vettem volna be, legalábbis az utsó két hónapban nem. Amúgy általában mindig este fél9 körül veszem be a gyógyszer(kis csúszással 10-15perc).
Előző hónapban beteg voltam és akkor szedtem antibiotikumot,de akkor azt pont a "gyógyszermentes" héten szedtem.
2010. febr. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!