Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ki sem akarja próbálni a tablettát. Pedig abbahagyhatja, ha baj van nem?
Figyelt kérdés
Kértem, hogy esetleg próbálja ki és persze ha gond van, azonnal abbahagyjuk. Normális, h így elzárkózik tőle? A gumiból már elegünk van!2015. jan. 19. 16:40
1/12 anonim válasza:
Már nagyon sok féle fajta fogamzásgátló van, el kéne mennie nőgyógyászhoz. sokan attól félnek h elhíznak tőle vagy fájdalmaik lesznek.
2/12 anonim válasza:
Mond meg neki hogy addig nem csinálod zokniban, amíg nem kezdi el szedni.
Ő elvárja tőled hogy mindig, gumi használj?
3/12 anonim válasza:
A tablettán és az óvszeren kívül léteznek más fogamzásgátló módszerek is, erről már beszéltetek, hogy valamelyiket használná?
4/12 anonim válasza:
Nem akarja magát kitenni a hormonális hatásoknak, és jó okból. Lehet, hogy nem tapasztal majd semmi különöset, de pár év alatt sokat romolhat az egészsége. Mondjuk sok variáció nincs, vagy hormon hatású készítmény, vagy gumi...
5/12 anonim válasza:
Azért nem csak ez a két mód létezik fogamzásgátlásra. Volt már nőgyógyásznál amúgy? Nem lehet, hogy csak a vizsgálattól fél?
6/12 anonim válasza:
Igen, normális, hogy így elzárkózik. Majd ha szakítotok, visszasírjátok még a gumit is!
7/12 anonim válasza:
Ez mondjuk érdekes mert legtöbb negatívat a fogamzásgátlókról itt lehet olvasni.
Én 13 éve szedek fogamzásgátlót, és a barátnőim is mind szednek és mi mind 25-40 évesek vagyunk és soha semmi gondunk nem volt még.
1x fordult elő egy lánynál , hogy fájdalmai voltak majd kapott egy másikat és semmi baja nem volt.
Ugyanígy volt keresztanyám és anyám is meg ő korabeliek is , akik mindig is szedtek és mára 60-hoz közel járnak de semmi bajuk tőle.
8/12 anonim válasza:
Egy próbát szerintem is lehetne vele tenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nemtudom, csak megemlítettem. Azt mondta, h ő nem kísérleti nyúl, h ok ha nem lesz tőle baja akkor ok, de ezt senki nem tudja előre. Ha meg lesz, akkor meg csináld vissza...
2015. jan. 19. 17:02
10/12 anonim válasza:
Van sprirál és sokminden más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!