Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nincs peteérésem, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs peteérésem, akkor nincs szükség védekezésre?

Figyelt kérdés
Tartós párkapcsolatom van. Nincsen peteérésem, úgy gondolom akkor felesleges védekezni. Ugye jól gondolom?
2008. aug. 20. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség! Nekem mindig nagyon hosszú ciklusaim voltak és volt peteérésem, ezt két gyerek bizonyítja. A nővéremnek is azt mondták, amit neked, neki úgy volt, hogy egyszer jött 30 napra, utána 60 napig semmi... Neki 4 gyereke van...
2008. aug. 20. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
ha nem lenne pete érédes, akkor nem lenne havi vérzésed sem... és amelyik orvos ezt mondta elég barom volt... nem lehet havi vérzés p.érés nélkül... azoknak a nöknek akiknek nincs p.érés, azoknak nincs is haviuk...
2008. aug. 21. 08:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Na jó, köszönöm.
2008. aug. 21. 13:47
 14/14 AnneShirley válasza:
Az, hogy valakinek vérzése van, még nem jelenti azt, hogy peteérése is van. A helyzet szerintem inkább ezzel az, hogy az eddig nem volt nem jelenti azt, hogy ez után sem lehet. Házilag szerintem nehéz ilyen esetekben messzemenő következtetéseket levonni. Szóval... ha még nem szeretnétek babát, akkor inkább védekezzetek. Ez az én véleményem
2010. dec. 2. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!