Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nincs peteérésem, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs peteérésem, akkor nincs szükség védekezésre?

Figyelt kérdés
Tartós párkapcsolatom van. Nincsen peteérésem, úgy gondolom akkor felesleges védekezni. Ugye jól gondolom?
2008. aug. 20. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
elvileg kicsi az esélye a fogantatásnak, csakhogy a sok kis szemét sperma (vagy drága kicsi spermácskák, ha éppen gyereket akarnátok) akár 4-5 napig is eléldegél a hüvelyedben, várva az alkalomra, amikor beágyazódhatnak jól. szerintem ne kockáztassatok, inkább legyen fél óráig kényelmetlen a gumi, mint később órákig az abortusz.
2008. aug. 20. 15:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Soha nem lennék képes megöli a saját testem és a vérem. Nem lenne gond ha véletlenül besikerülne, mert eyg év múlva szeretnénk babát, nem gond ha kicsit hamarabb jön.
2008. aug. 20. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nos, ha nem gond, ha becsúszik a poronty, akkor kockáztassatok nyugodtan.
2008. aug. 20. 15:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak jobb a lelkemnek, ha inkább elfogadom, hogy nem eshetek teherbe, és majd kellemesen csalódok.
2008. aug. 20. 15:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nézd, ha semmilyen módon nem védekeztek, akkor igenis teherbe eshetsz, még ha a peteérésed épp nincs is, maximum kisebb az esélye. ha mindenáron meg akarod nyugtatni a lelked, akkor legalább egy óvszer kell, ha annyira nem fontos, hogy "jó legyen a lelkednek", akkor mehet gumi nélkül is.
2008. aug. 20. 15:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt. Évekig nem volt peteérésem, és nem is estem teherbe, védekezés nélkül. Aztán amikor gyereket akartunk, a doki pár hónap alatt "rendbe tett". Az első gyermekem 4, a második 6 hónap alatt fogant meg. (És azóta is csak azért szedek fogamzásgátlót, mert nekem elég kellemetlen tüneteim is vannak, amikor nincs pé-m -hajzsírosodás, pattanások, fáradtság, bár a szexet olyankor jobban kívánom, mint a gyógyszer mellett :-) .)
2008. aug. 20. 16:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Doki még nem látott, de elvileg nincs peteérésem. Még áprilisban 28 naposak voltak a ciklusaim, most már elérte a 35 napot is. Kiszámoltam az augusztusi mensi a júniusihoz képest 20 napott késett. Egyre hosszabbak a ciklusaim.
2008. aug. 20. 16:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de honnan veszed, hogy nincs peteérésed?
2008. aug. 20. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
ha meg van a havid, akkor van peteérés is :)
2008. aug. 20. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:
"Nemakarlak elkeseriteni de a doki aztmondta hogy 35 napos ciklusnál nincs is peteérés" ezt a választ kaptam vlkitől és nem egy ember mondta hogy ez így van. Ebből gondolom hogy nincsen pém.
2008. aug. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!