Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen egy abortusz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy abortusz?

Figyelt kérdés
Volt mar valakinek abortusza?Korotok?
2010. febr. 6. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok prédikálni de egy magzat halálát azért ne nevezzétek már jó bulinak, meg tökjó egyszerű dolognak, még ha indokolt is.
2010. febr. 6. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Szia!nekem 3hete volt abortuszom..debrecenbe..leírom a tapasztalataimat. Miután elintéztem a beteg felvételt,felvittek a szobába,át kellett öltöznöm hálóingbe, felrakták a tágítót,nekem ez egy picit kellemetlen volt,de sokkal rosszabbra számítottam, gondolom ez emberfüggő..ez elvileg 2órán át fent van minimum..addig feküdtem,nem volt szigorú fekvés,mehettem pisilni is..nem voltak fájdalmaim sem, csak nagyon minimális. Aztán jött a beteghordó, felvitt a műtöbe,kérdezték a súlyom,megkaptam az altatót,és már az ágyamban keltem fel..kb3 óra múlva mehettem is haza.. Nekem előtte hányingerem volt egész nap, mikor felkeltem ez egyből elmúlt,és nem is volt többet..vérzés is kevés volt utánna. Valóban nehezebb ennek a lelki oldala, engem testileg nem viselt meg. Az már más kérdés, hogy nem bírok ránézni egy babára sem...

HA valakinek kérdése van, szívesen válaszolok. :)

2011. ápr. 24. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Az alábbi linkeken található történetet elsősorban azoknak ajánlom, akik szerint az abortusz semmiség,rutin beavatkozás amin testileg, lelkileg könnyen túl lehet jutni, ám akik ennek ellenkezőjét gondolják, azoknak is hasznos lehet.

Dr. Gloria Polo Ortiz egy kolumbiai fogorvosnő leírása barátnője, majd saját abortuszairól,egy másik szemszögből:

[link]

Ki ő?:

[link]

Mindegy, hogy vallásos vagy, vagy ateista, érdemes elolvasni,hátha ezáltal jobban fogod tisztelni az életet.

2011. máj. 21. 01:04
 14/15 anonim válasza:
nekem tegnap volt, merrt meghalt az embrio, nem vert a kis szive. maga az abortusz hamar ment, de lelkileg elfog tartani egy ideig....
2011. jún. 4. 08:04
 15/15 anonim válasza:
18%

nekem is volt, a péterfy-ben. fizikailag nem igazán viselt meg,csak az a része,hogy sokáig nem tudtam edzeni.

Lelkileg? no hát ez egy érdekes kérdés. Nem igazán. Előtte sem szerettem a gyerekeket, azóta sem. Nem is akarok gyereket. Számomra nagyon zavaróak. Pedig 28 vagyok, de inkább tartok 8 kiskutyák és 2 hörcsögöt.

2011. júl. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!