Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen egy abortusz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy abortusz?

Figyelt kérdés
Volt mar valakinek abortusza?Korotok?
2010. febr. 6. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom, borzasztó. Vannak videok a Youtube-on!
2010. febr. 6. 10:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt. A barátnőmnek igen. Az ő elmondása alapján szar volt. Az orvosok és a nővérek úgy bántak vele a műtét előtt, mint aki replás. Szóval kegyetlenül. Érzelmileg is. Pedig muszáj volt hiszen a baba már nem élt. Valami oknál fogva elhalt a magzat, de ennek ellenére is így bántak vele.
2010. febr. 6. 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

Debrecenben a klinikán se fájdalommal, se szemétkedéssel nem járt a dolog. Kapsz egy koktélt, bealszol, mikor felébredsz nagyon jól érzed magad tőle. Ez nem vicc ismerősöm nagyon fel volt dobva mikor felébredt. Attól az anyagtól amit kapott.

Mondjuk volt ott egy cigányasszony is akinek a hetedik volt. Na hát vele nem bántak kesztyűs kézzel.

2010. febr. 6. 10:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Eleg szomoru.
2010. febr. 6. 10:53
 5/15 A kérdező kommentje:
*eleg szomoru-a masodik hozza szolonak szolt.
2010. febr. 6. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Legálisan kishazánkban a 12. hétig lehet abortuszt végezni. Az orvos a magzatburkot megszakítva behatol az amnionüregbe, és egy erős vákuumot létrehozó csőszerű készítménnyel előbb szétszaggatja, majd kiszívja az embriót. A koponyacsontokat pedig - mivel túl nagyok - még az uteruson belül össze kell törni, csak azután lehet eltávolítani őket. Ezután következhet a placenta eltávolítása.

Kellemes szombat délutáni szórakozás minden buliban teherbe eső felelőtlen tinip*csa számára.

2010. febr. 6. 10:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja, az utolso mondatodhoz hozza fuzom, h "akinek nem inge ne vegye magara"-nalam az abortuszrol szo sincs, csak erdekel, hogy milyen elmenyei vannak azoknak akiknek mar volt, vagy esetleg tobbet hallott rola mind en.
2010. febr. 6. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
3. hozzászóló: nem tudom te miről beszélsz de rohadtul nem így van, debrecenben sem. Az nem egy jó buli, hogy csak iszol és már túl is vagy rajta! Szemtanúja voltam, amikor a barátnőmnek csinálták a klinikán. Szegény ott szenvedett vagy 1-2 órát amíg a tágító benne volt, /se ülni se feküdni nem tudott a fájdalomtól/ csak azután vitték a műtőbe!
2010. febr. 6. 11:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, az utolso mondatodhoz hozza fuzom, h "akinek nem inge ne vegye magara"-nalam az abortuszrol szo sincs, csak erdekel, hogy milyen elmenyei vannak azoknak akiknek mar volt, vagy esetleg tobbet hallott rola mind en."

Nem konkrétan rád gondoltam, de elszomorít, amikor a klinikán sorban állnak az átlag 15 (!) éves kisírt szemű lánykák a dühöngő édesanyjukkal.

2010. febr. 6. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. Én a saját tapasztalatomat mondtam el. Miért kell rögtön így reagálni? Neki ilyen egyszerűen ment és kész. Akkor azt mondom, hogy szerencséje volt. De ez az ÉN tapasztalatom. Neki így ment, nektek úgy. Miért nem lehet elhinni. Ez így történt meg. Kész. Erről beszélek. Nektek rosszabbul sült le a dolog. Ennyi. Miért kell ezért lehordani? Milyen ivásról beszélsz? Én a vénás érzéstelenítőre gondoltam. Tényleg nem viselte meg a lányt az egész. De még egyszer mondom, EZ EGY ESET.
2010. febr. 6. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!