Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen nagyon korai lenne a fogamzásgátló tabletta használata? (csak érdeklődöm)
Szerintem is a LifeStyles jobb, és abban van ultra safe változat is ami spermiciddel van ellátva.
Ne stresszelj rá ennyit nem éri meg, rendes használat mellett nem fog szakadni :)
A tabi se 100%-os, és azt mégis hamarabb észreveszitek ha kiszakadt mintha nem hatott volna. Én is várnék (igazából azt is teszem :D) a helyedben, lehet baj ha túl korán kezded.
17/L
Ha ennyire rettegsz, hogy esetleg teherbeesel, akkor még nem vagy kész a szexre. Lehet kívánod, de magára az aktusra még nem állsz készen. Pettingeljetek, esetleg orálszex, és majd ahogy alakul. Egyébként igen, még korai lenne tablettát szedned. Sőt én 20-21 alatt nem is engedném felíratni. Nekem anno 18 évesen írták fel (akkor ért el a kapcsolatunk az akkori barátommal oda, hogy úgy gondoltam "olcsóbb" a tabletta plusz kényelmesebb), el is cseszte a hormonjaim, kellett 1-2 év mire helyrejöttek, most megint szedem, de semmi mellékhatás és elcsesződés :)
Az óvszer tekintetében pedig a barátod méreteitől függ melyik a legjobb. Pl a mostani barátommal a lifestyles nálunk állandóan hosszanti irányban szakadt, ne kérdezd hogy, de állandóan a frász kerülgetett tőle. A durex meg annyira szűk volt neki, hogy állandóan lelohadt. A masculan vált be nálunk, de miután egymás után két selejtes dobozt fogtunk ki (szakadt benne az óvszer), utána írattam fel gyógyszert, mert az eseményutáni nagyobb sokk a szervezetemnek is, meg a pénztárcámnak is. Mondjuk ennyi selejtes óvszer nálam 5 év alatt jött össze. Tudom, mások évtizedekig védekeznek így hiba nélkül, pedig esküszöm helyesen használtuk őket. Az első szakadás után végignyálaztuk az útmutatót keresve a hiba okát, hogy biztos a felhelyezés technikája nem jó, de az alapján stimmelt.
Gumi, és ha aggódsz, akkor kérd meg, hogy szex után ellenőrizze, hogy ép-e.
A tablettában is van legalább annyi bizonytalanság, hogy reagál a szervezeted rá, volt-e hasmenésed, hánytál-e, jaj, most akkor 4 órával utána ment a hasam vagy 6-tal, mi lesz...?
Én leéltem eddigi életem hormontabik nélkül, és köszönöm szépen, örülök neki.
Szerintem se kezdj el még tablettákat szedni ,kitudja milyen mellékhatása lesz vagy a szervezeted hogy fogadja be,én a barátommal a masculant használjuk és szerintem nagyon biztonságos!Egyszer nem fogtunk még ki olyan gumit ami elszakadt volna,kb. 4 hónapja élünk nemi életet és elég gyakran csináljuk :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!