Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátommal a legelején...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Ha a barátommal a legelején mondjuk fél percig gumi nélkül szeretkezünk, terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Ő szeretné,mert komolyan együtt (hogy nem használtunk gumit) még nem voltunk, fogamzásgátlót nem szedek és az is lehet,hogy soha nem szedhetek majd.

Megéri kipróbálni?

2015. jan. 6. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi kb két hónapig csináltuk megszakítással, nem lettem terhes, de azt mondom, nem éri meg. Nem éri meg az izgulás, hogy oké, kiszokta venni időben, de mi van, ha most nem sikerül. Nem éri meg az izgulás, hogy x nap múlva kell megjönnie, vajon annak a jeleit érzem? Vagy terhes vagy? Nem éri meg az izgulás, amikor késik egy pár napot - tesztelj gyorsan megnyugtatásképpen? Na és ha épp az utolsó szexnél estél teherbe, azt aligha fogja kimutatni. Meg ugye vannak azok, akik menstruálnak terhesen is.

Lehet, hogy ez a ritkább, persze, szinte mindenkivel megtörténik, hogy egyszer megszakítással szexel, és kevés, aki terhes lesz, de én akkor is felelőtlenségnek tartom (igen, magamat is annak tartottam amikor épp úgy történt).

2015. jan. 6. 19:27
 12/14 Joe.38 ***** válasza:
Ha popsidba dugta, akkor nem lehetsz terhes. Hisz az tökéletes fogamzásgátló módszer.
2015. jan. 12. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
a coitus interruptus nem biztonságos- aki az ellenkezőjét állítja az a hülye és tudatlan
2015. jan. 29. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes lettél!
2023. jan. 26. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!