Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első pár alkalomkor probléma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első pár alkalomkor probléma az óvszerrel?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt vagyunk 3 hónapja és nemrégiben került sor az első együttlétünkre ami nekem az első volt. Az van hogy amikor fel akarjuk rakni az óvszert akkor elég nehezen tudjuk felszuszakolni és olyan is előfordult már többször hogy addig szerencsétlenkedtünk amíg lelankadtam(nem volt sok idő). A makk alatti részig visszacsúszik a bőr ha merev a péniszem és onnan nem gördül a gumi lentebb. Mi lehet a baj?

2015. jan. 6. 09:41
1 2
 11/16 Joe.38 ***** válasza:
0%
Első pár alkalomkor probléma az óvszar? Nem csak első pár alkalomkor. Mindig. a mü dolog mindig gond. hisz a természetesség kerül kizárásra.Pasik 99 % utál lábat mosni zokniban.
2015. jan. 12. 11:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha jól mértem 14 cm körül van a péniszem kerülete. És persze hogy nem szeretnek a férfiak óvszerben szeretkezni ez érthető de azért csak tudnak.:D remélem ezt érthetően írtam :D
2015. jan. 13. 10:45
 13/16 Zoloticska ***** válasza:
100%

14cm kerület az igen csak szép vastag pénisz. 12-től már vastag. Privát statisztikát készítettem régebben :-))

Neked mindenképpen XL-es óvszer kell. Mondtam már a Rossmann saját termékében van kifejetózetten nagy méret, neked az kell.

Pozitívan kell hozzá állni, és majd meg fogod tanulni a használatát. Gyakorlat kell hozzá, csak türelem.

ne hallgass a begyöpösödött középkorú fickókra, hogy zokniban lábat mosni, mert ez egy nagyon önző hozzá állás.

Ha fontos a barátnőd és későbbiekben a párod, akkor igen is meg fogod tanulni. Hiszen a későbbiekben az életedben lesznek olyan szakaszok amikor használni kell. Pl: szülés után nem lehet egyből fogamzásgátlót szedni stb

Egy életre tervezz, ne az aktuális élvezetre.

2015. jan. 13. 11:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos és bíztató kommenteket!:)
2015. jan. 13. 12:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Megoldódott?
2016. márc. 18. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Végül melyik méret lett jó?
2016. ápr. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!