Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet baj, ugye?
Nagyon parázós vagyok sajnos,ezzel kezdeném...
Szóval dec. 19-én megjött, 26-án múlt el. 27-én találkoztam a barátommal, petting volt csak, de végül a mellemre ment el, amit ő fejezett be magának. És aztán egy jó fél óra-óra simi-ölelgetés után meg megujjazott.
Így leírva butaságnak tűnik, hogy ennyitől terhes legyek, csak eddig úgy volt mindig, hogy ha orál volt, le is nyeltem, ő csak hozzám nyúlt, "tisztább" helyzet volt...
Én meg nagyon parázok, szeretnék kezdeni fog.gátlót szedni, de attól is félek, hogy mi van,ha nem hat, stb..
Szóval légyszi, nyugtassatok meg, hogy a mostani akcióból nem lehet baj, mert nekem észérvekkel nem sikerült meggyőzni magam:/
köszi:)
18l
nem lehet
a tabi is ok,ha nődoki írja fel
nyugi
Már bocsi, de 18 éves vagy. Illene tudnod az ilyen dolgokat...
Először is nem értem a kérdést. Mitől lennél terhes? Az ujjától? Tudniillik ez nem így működik.
köszi emberek:)
nem az ujjától, persze, csak ha esetleg ragadt rá valami, amikor befejezte magának...és az is megvan, hogy letörölte, takaróba, máshova, megszáradt, nem is volt termékeny napom, tudom én ezeket...csak mégis, nem tudom megmagyarázni, miért aggódok, talán tényleg a szorongás írja le a legjobban ezt az érzést..
levegőn már elhal a spermium,szóval nem lesz baj
máskor kézmosás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!