Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esély hogy így is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esély hogy így is teherbe esek? (72 órás tabletta)

Figyelt kérdés
Barátommal szeretkezés közben kiszakadt a gumi, de még mielőtt elment volna. Gyorsan szaladtunk is az ügyeletre, 2-3 órán belül pedig be is vettem az esemény utáni tablettát. 2 darabos és miután az elsőt bevettem, nem birtuk ki (ez meggondolatlan dontés volt már utólag tudom) és betette, hogy megnezzük milyen érzés gumi nélkül hisz úgyis hat a tabletta. Ez a bevétel után 10 perccel volt, tehát még ideje se volt a bogyónak hogy elkezdjen dolgozni, tehát akkor a hatása sem múlt még el. Most telik le a 12 óra és veszem be a második szemet. Kb. A ciklusom kozepén járok.
2015. jan. 1. 16:16
 1/1 anonim válasza:

Szerintem tabi nelkul sem lettel volna terhes. Hiszen elvezes elott eszre vettetek a gumit... Bar jobb felni mint megijedni. Helyesen cselekedtetek. Nem hiszem,hogy terhes leszel...bar kozepidoben vagy nagyobb az eselye de az a tabletta akkora hormonbomba hogy kizartnak tartom.

De azt remelem tudod,hogy egy evbe max 2-3x veheto be...szoval vigyazzatok nagyon.

2015. jan. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!