Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha neki áll egy nő fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neki áll egy nő fog. Gátlót szedni akkor ha attól hízik, mennyit fog hízni tőle?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
utolsó, én is erről papolok. birom, amikor olyanok mondanak véleményt, akik sose szedtek tabit. nem szednek, de azért fikázzák, mert vmelyik baratnojuk éppen meghizott tőle. amugy az én tabimnak a betegtájékoztatójában az áll, h 100 nőből csak 1 hizik meg tőle. azért ez elég kicsi szám.
2010. febr. 4. 17:31
 22/22 anonim válasza:
na ide figyeljetek,igen etvagyat csinal es attol hizik az ember,szoval hizlal a fogamzasgatlo...es ha eppen tudni akarod ORVOS IS MONDTA HOGY NBEM TUDD OLYAT ADNI AMELYIK NEM HIZLAL MIVEL A SZERVEZEDTOL FUGG HOGY REAGAL RA!ugyhogy te csak ne mond atz hogy azok papolnak akik nem is szedtek tablettat...es soha nemis szednek,hogy tonkre tegye a szerveimet...nem kell megengedni a pasiknak hogy beletek elvezzen!FELELOTLEN AZ AKI MEGENGEDI ,hacsak gyereket nem szeretnenek...mert ha gyereket akarnak akkor okes,de az biztos addig amig nekem baratom van es nem ferjem addig en nem engednem meg senkinek meg szorakozasbol sem,mivel egyik vedekezes sem 100%-kos...akarmit is mondtok!
2010. febr. 6. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!