Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vettem észre, hogy terhes vagyok, és úgy kezdtem el szedni a fog. Gátlót, akkor a szünet alatt meg fog jönni, vagy nem?
Ha arra gyanakodsz, hogy már terhes voltál az elkezdés előtt, akkor miért nem vettél egy tesztet?
De egyébként is vérzés alatt kell elkezdeni, ha pedig volt vérzésed, feltehetőleg (nagy vszínűséggel) nem voltál terhes.
Egyébként ha terhes lennél, nem kellene megjönnie a megvonásosnak. De kivételek mindig vannak.
De, már kimutatná. De akkor alapból el sem kellett volna kezdeni addig, míg meg nem győződsz róla, hogy nincs terhesség.
De ha 4 hónapig nem volt vérzésed, elég kevés esélyt látok rá, mivel feltehetőleg amúgy sem volt peteérésed.
A doki egyáltalán kivizsgált, hogy mi bajod, vagy csak adott tabit?
Mert azt remélem tudod, hogy az nem fog helyrerakni, csak elfedi a problémát addig, míg nem akarsz gyereket. Akkor meg majd járkálhatsz vizsgálatokra meg kezelésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!