Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem ciki óvszert venni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki óvszert venni?

Figyelt kérdés
Még nem kell de majd ha kell.
2008. aug. 18. 18:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy ciki. Ha nem veszel, akkor nincs szex :) Meg egyébként is igaza van az előttem szólóknak. Inkább vegyél óvszert, mint terhességi tesztet.
2008. aug. 18. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Inkább az ciki,ha nem veszel!Amúgy mostanában én is azon gondolkozom,hogy mindig nálam lesz egy óvszer mert kitudja mi jöhet a mai világba...(én is lány vagyok)
2008. aug. 18. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Nekem erre nincs problémám,gyógyszert szedek!Csak az nem véd a betegségek ellen.
2008. aug. 18. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem értem miért lettek a válaszok lepontozva,magyarázza nekem el valaki ! Szerintem óvszert venni egyáltalán nem ciki,de ha mégis kellemetlenül érzed magad a boltban,akkor vedd meg nagyobb üzletben,ahol nem ismernek.
2008. aug. 18. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
ez nem ide tartozik:),az előttem lévő válaszolónak:).képzeld én is tettem már fel ide többször is kérdést és az a pont ahol a kérdező pontoz nekem már levolt pontozva pedig én nem nyúltam hozzá:)),szal nem tudom h.hogy működik ez:)!amúgy a kérdésre a válasz egyáltalán nem ciki:)
2008. aug. 19. 10:39
 16/21 anonim válasza:
Sztem annyiban gáz hogy a sarki közértekben mindig olyan hangosan válaszolnak h "MI? OVSZER? VAN! ..." és az egész környék tudni fogja hogy ma este mit fogok művelni ráadásul ha egy paraszt eladónő rákérdez máésnap h na mien volt na attól megyek le hídba...azt se szeretem ha jó estét elköszönésre az a válasz h "neked biztos az lesz"...DM et ajánlom mer ott rendesen kivan rakva diszkréten ellehet intézni...
2008. aug. 19. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Kicsit ciki, de az sokkal cikibb, ha 14-15 évesen abortuszra kellene menned!
2008. aug. 19. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez igy igaz! Ha bemész egy szupermarketbe, semmi különbség hogy betétet vagy óvszert veszel!
2008. aug. 19. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:

a baratom se szeret venni, o inkabb nagyaruhazba vasarol ilyesmit, ott tneyleg nem olyan feltuno. raadasul a sarki boltban vszinu h megismer az elarusito, de 1 uzletlancban szinte 0 az eselye ;)

amugy xtem ovszert a fiu kene vegyen. mikor fogamzasgatlot szedtem, azt nyilvan en vettem. nekunk ez igy mukodott.

2008. aug. 23. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
hat ciki 1 kicsit...az elejen mindenkepp. de vannak ennel sokkal cikibb es rosszabb dolgok ha nem veszel ugyh megeri.
2008. aug. 23. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!