Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyü teherbe esni? Mivel még tapasztalatlan vagyok a témában ezért kérdezek.
nem lehetsz
így ilyen parával kár szexelned
ha normális minőségű gumit és normálisan használjátok akkor nem lesz gind
"Mennyire könnyü teherbe esni? "
Ha direkt akarod, akkor gyakran nagyon nehéz. Ha viszont nem, akkor csak egy péniszt kell meglobogtatni a bugyidtól 15cm-re.
Ne aggódj, ha rendeltetésszerűen használjátok az óvszert, akkor nem lehet gond! :) Emlékszem, eleinte én is így voltam, nagyon paráztam, főleg hogy alapból rendszertelen volt a mensesem (más okból kifolyólag), de egy idő után elmúlt bennem ez a fajta félelem, egyébként lehet ez nem fog tetszeni és nem is tőlem származik, de nekem egyszer azt mondta valaki, hogy aki nemi életet él, az vállalja a kockázatát az esetleges terhességnek is, mert 100%-os fogamzásgátló módszer nincs (ez tényleg így van). Ezt nem azért mondom, hogy még jobban parázz, védekezzetek szépen és nem lesz gond, na és persze olyan partnered legyen, akibe teljes mértékben megbízol, mert ha mégis lenne valami (nem feltétlen gyerkőc, akármi), fontos, hogy melletted legyen! :)
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!