Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyibe kerül nektek egy havi fogamzásgátló? Kérlek a gyógyszer nevét is ird
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:42
21/32 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Egy jótanács minden hormonkészítményt fogyasztó nőnek: ne igyatok olyan teát vagy teakeveréket, amiben orbáncfű (Hypericum) van, mert semlegesíti a hatását. Értsd: fogamzásgátló tabletta + orbáncfű tea = baba :)
22/32 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:) holnap írom, hogy végül mit írt fel:)
2010. febr. 7. 19:08
23/32 anonim válasza:
Én harmonetet szedek, 3 havi adag 6000 Ft.
24/32 anonim válasza:
Én Milligestet szedek abból 3 havi adag 6000 Ft.Mikor elöszőr mentem felíratni az én nőgyógyászom azt mondta,hogy majd ő választ,hogy mit ír fel nekem a vizsgálatok után.
25/32 A kérdező kommentje:
hát... gyógyszer majd csak 2 hét múlva ilyenkor, mert még mennem kell vérvételre illetve a citologia eredménye akkor lesz meg... hát kíváncsian várom hogy mit fog felírni
2010. febr. 8. 16:26
26/32 anonim válasza:
Vérvétel? Citologia eredmény? Valami gond van?
27/32 anonim válasza:
Szia!
Én szoptatás alatt most Asaliát szedek, három havi adag majdnem 7000, előtte Yasminelle volt, az is e körül mozog. Amiket én ismerek, mind ilyesmi áron van.
Azért kell a vérvétel, meg a cyto, mert ez lesz az első gyógyszered?
28/32 anonim válasza:
nekem három hónapra írják fel és ez 5900, ha csak nem emelkedett december óta, ha ezt leosztom, akkor egy hóra 1965 forintra jön ki.
29/32 anonim válasza:
ja és az lemaradt, hogy én a miligest-et szedem
30/32 A kérdező kommentje:
nem nincs semmi baj (legalább is remélem), csak még nem voltam nőgyógyásznál és igy mondta hogy jó lenne ezeket nézni :) és ha megvan az eredmény akkor irja is a gyógyszert:)
2010. febr. 9. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!