Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csajok! Mennyibe kerül nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyibe kerül nektek egy havi fogamzásgátló? Kérlek a gyógyszer nevét is ird

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mercilon 8200... ahogy elnézem eddig ez a legdrágább.. Mondjuk nekem semmi panaszom sem volt vele.. nekem megéri:)
2010. febr. 3. 13:42
 12/32 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

és egyik válaszoló irta hogy valószinüleg most szeretnék iratni, igen igy igaz:) csak nem vagyok tisztában hogy milyen árakon vannak :) de akkor... legdrágább is havi 2600:) köszönöm mégegyszer mindenkinek

első válaszolónak, bocsánat, véletlenül nem jól pontoztalak:( sajnálom a válaszoddal teljesen egyet értek:)

2010. febr. 3. 17:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A Lindinette 20 a leggyakrabban felírt fog.gátló,amit a legtöbben szednek,teljesen megbízható.Ugyanaz mint a Gestomix és a Sensonette,csak más cég gyártja.A Sensonette a legolcsóbb(3900 ft a 3 havi),és teljesen ugyanaz mint a Lindinette 20!!!
2010. febr. 3. 19:14
 14/32 anonim válasza:
Cypromix és 2500-3000 ft között mozog az ára, de 3 havi adag... asszem enyém a leggazdaságosabb. :) Viszont a nőgyógyász csak úgy írja fel, ha pattanásos az arcod, mert csak fogamzásgátlás céljából nem ajánlják. 1,5 éve szedem már, és nekem bevált, szép az arcom és nem is híztam tőle semmit.
2010. febr. 3. 19:45
 15/32 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 3. 20:18
 16/32 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én voltam az, aki arra 'gyanakodott', hogy íratni szeretnél... :) Csak azt szeretném javasolni, hogy ne feltétlenül az olcsót írasd ki, mert oké, tök jó, hogy három havi 3600 Ft, de többet árthat(pl. jobban károsítja a májad)... Inkább szánj rá többet (Novynette nagyon jó, és a Mercilonról is csak jókat hallottam)! Szerintem ha már kiadsz érte pénzt, akkor normálisat vegyél! Jah és gondolj bele, hogy így is fényévekkel olcsóbban megúszod, mintha gumit vennél, és emellett még aludni is tudsz, mert a gyógyszer nem tud kiszakadni... :D
2010. febr. 4. 20:01
 17/32 A kérdező kommentje:

" a gyógyszer nem tud kiszakadni" ez tetszett:)

és a gyógyszerről egy véleményen vagyunk:) hát...majd hétfőn kiderül:)

2010. febr. 4. 21:24
 18/32 anonim ***** válasza:
Sok sikert, nődokinál no para. :) Majd írd meg, melyik lett felírva végül. :)
2010. febr. 4. 22:21
 19/32 anonim ***** válasza:
Jah és ha megkérdezi, hogy van-e olyan, amit szeretnél, hogy felírjon, mondd neki, hogy javasoljon neked egyet, de ne a legolcsóbbakból. Mert pl. nekem mikor felírta, megkérdezte, hogy írhat-e föl magasabb árkategóriásat, mert ugye az a dolga, hogy a lehető legolcsóbbat írja föl... Csak hát magasabb ár, magasabb színvonal. (Oké, nem minden esetben, azért nem kell a legdrágább sem:) )
2010. febr. 4. 22:24
 20/32 anonim válasza:
Én Triregolt szedek. Ebből a 3 havi adag 3.200,- forint. Soha nem volt vele semmilyen problémám sem. De szerintem a fogamzásgátló típusát nem az ára alapján kell meghatározni,hanem, hogy a szervezet melyikre reagál a legtökéletesebben.
2010. febr. 7. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!