Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben többször is volt védekezés nélküli nemi aktusom. Utólag már nagyon bánom,de már nem tudok változtatni :(.Most lettem 18.Menstruációm még nem volt soha életemben,így még annak hiánya sem figyelmeztet a bajra.Még tesztet is félek venni,mert rettegek,hogy pozitív lesz az eredmény.Anyám is kinyírna, ha megtudná.A paranoia miatt (vagy mert terhes vagyok) jeleket is észrevettem,mint pl. Néha megkívánom a caokit,amit amúgy nem szeretem,de bármilyen cukorot megeszek,mikor rámjön, még a kristály cukrot is lapáttal eszem pedig utálom az édességet.Néha fáj a hasam, ilyenkor alhasi tájékon szúró fájdalmat érzek néha a méhem környékén is. Mostanában fogytam is2014. dec. 21. 04:19
2/8 anonim válasza:
Mindenesetre érdekes, hogy 18 évesen még nem menstruálsz. Ezzel elmennék a helyedben egy orvoshoz, ha netán kiderülne, hogy terhes vagy, akkor pedig kérhetsz is helyben abortuszra beutalót, és kész, 18 elmúltál, senkinek nem is kell róla szólnod, ha nem szeretnél.
3/8 Költőnő? válasza:
"Még tesztet is félek venni,mert rettegek,hogy pozitív lesz az eredmény."---> minimális ugyan az esélye, de ha az vagy, attól is rettegsz úgyis... Epic logic...
Látatlanban ugyan ki tudná neked így megmondani?!
4/8 anonim válasza:
Én is voltam fiatal ittunk buliztunk meg ellazultunk rendesen. Szex is volt bőven de én ezeket a magyarázatokat sosem értettem. Enekek ellenére mindig védekeztünk meg vigyáztunk hogy nehogy baj legyen. Soha az életben nem kellett ilyeneken gondolkoznom se nekem se a barátnőimnek. Pedig mi is kipróbáltunk szinte mindent sőt még megmerem kockáztatni hogy a ribi jelző is helytálló volt akkoriban ránk. Nem értem a világot! Mindenesetre 18-évesen még nem volt menstruációd azért az elég elgondolkodtató! Nem? Ezen még biztos nem gondolkoztál! Hol éltél eddig? Ha máshol nem de iskolába valamiféle infót kellett volna szerezned! De a sexpózokról már már biztos jólinformált vagy amivel nincs is gond csak érdekes hogy a sexuális élet többi részéről nem! Remélem egyszer benő a fejed! Kívánom neked!
5/8 anonim válasza:
És nem jutott még eszedbe, hogy orvoshoz kellene fordulni azzal, hogy sosem volt vérzésed: z még 16 éves korig elmegy, de azért 18 évesen nem ártana megnézni, hogy mi a helyzet. Ha mondjuk kiderül, hogy nincs méhed, akkor nyilván terhes se lehetsz. De ha csak valami hormongond, akkor simán összejöhet így is. Amúgy egy teszttel többre mennél, mint az itteni válaszokkal, ugyanis nem látunk beléd.
6/8 anonim válasza:
Nem menstruálsz 18 évesen? Az nagyon durva ám..nekem 9 évesen jött meg...:D Fordulj orvoshoz, mert ez nem normális!
7/8 anonim válasza:
Te is tudod mit kell tenned nagyon jól és mégsem teszed.
8/8 anonim válasza:
18 évesen nem menstruálsz, és nem voltál emiatt dokinál?????? Gratulálok
Mindenképp csinálj tesztet, mert 12 hetes korig mehetsz abortuszra, ha nem akarod megszülni. Ha terhes vagy, akkor mindenképp ki kell találni valami megoldást.
Másrészt, ha nem volt eszed, legalább vállald érte a felelősséget, mint egy felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!