Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek a felelőssége az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a felelőssége az óvszer biztosítása?

Figyelt kérdés
A nőké vagy a férfiaké? És ha valakinek lesz egy barátnője/barátja, akkor már attól a pillanattól, hogy járnak ott kell, hogy legyen a zsebében az óvszer? Vagy ha nem, akkor kb. mennyi idő elteltével legyen nála óvszer?
2008. aug. 17. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sszia, szerintem ez mindkét fél felelőssége. Olyan nincs, hogy ezért vagy Te vagy én vagyok a hibás.. mindkettőnknek fontos, hogy ne legyen gáz.

A másik kérdésre pedig, szerintem kortól és érettségtől függ. Úgy értem, hogy ha mondjuk már volt 3 barátot, és mindhárommal volt szexuális kapcsolatod, akkor igen, legyen nálad. De ha például még szűz vagyok akkor ne.. vagy ha még csak egy valakivel voltál, talán akkor sem, de ahogy ismered magad. Ha tudod, hogy eltud kapni a hév.. akkor mindenképpen.

Egyeseknél azért nincs direkt óvszer, hogy ezzel megelőzze az ilyesmit.. vagyis így tuti nem lesz szex. De ki tudja.

2008. aug. 17. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kettőtök közös felelősége.

Akkor legyen nálatok óvszer, ha már kész vagytok rá. Addig pedig ne szexeljetek. Leyen ez is visszatartó erő. (ahogy az előttem levő írja. Mindenben maximálisan egyetértek vele).

2008. aug. 17. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele h legyen a srácnál is meg a csajnál is. Nem kell azt mutogatni a másiknak, de ha elérkeztek a szexhez, tudjátok elővenni. A srác hordhatja a pénztárcájába, a csaj meg szintén pénztárcába v táskába.
2008. aug. 17. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Pénztárcában apró pénz között senki ne tartsa, mert az érmék felsérthetik az óvszert, és akkor hiába van. Egyébként meg legyen mindkettőtöknél, mert sosem lehet tudni. Én gyógyszert szedek, de a párom is tart otthon egy-két óvszert és én is.
2008. aug. 17. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is legyen mindkettőtöknél. De ha úgy érted, hogy ki az, aki vegye, nálunk úgy volt, hogy két évig a barátom vette, utána elkezdtem tablettát szedni, azt pedig én fizetem.
2008. aug. 17. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz egy rossz estét a tied. Mindegy hogy lány vagy fiú vagy, az a tuti ha mindkettőtöknél van, abból nem lehet baj. ^^ (ha gyerek/betegség lesz nem egyikőtök hibája hanem mindkét félé)
2008. aug. 17. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét félnél legyen, illetve hol egyik, hol másik fizesse. Persze a 10évesek kézenfogvasétálós kapcsolataira nem vonatkozik, remélem. Azért inkább ott is legyen mint ne...
2008. aug. 17. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
azért illik felesben összedobni rá, futó kalandnál meg egy gumit bármelyik fél kibír...
2008. aug. 17. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szarintem is-is. Mivel fiataloknak nem mindig van arra sajnos pénz, kérni meg ciki rá. Ugyhogy akinek van pénze vegye. Vagy is-is. Ugyis elfogy. Mind a 2-en vegyenek. És minidg legyen a fiúnál és lánynál is. Ki tudja mikor jön egy gyors menet. A barátom pl a személyi mögött tartja.
2008. aug. 18. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, én azt mondom: a koton a fiué, a fogamzásgátló tabletta a lányé!
2008. aug. 19. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!