Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, miért nem szedhetek fogamzásgátlót?
Ez már elég indoknak kellene lenni, hisz a hormonjaiddal szórakoznának a gyógyszerek. Minél fiatalabb vagy annál kockázatosabb.
Ha ezt nem érti meg akkor egy önző disznó akit nem érdekled igazán, keress jobbat. :)
#2: ez csak részben igaz. Minipilleket trombózis hajlammal is lehet szedni.
Viszont nem értem, miért kell kifogás? Miért kell hazudni? Mondd meg, hogy rengeteg rossz dolgot olvastál róla, és nem vagy hajlandó hormonokkal bombázni a szervezeted! Esetleg el is olvastathatod vele egy-két tabi betegtájékoztatóját! A neten mind fent van.
Ha fontos vagy neki, akkor elfogadja. Ha ennek ellenére ragaszkodik a tabihoz, akkor érdemes rajta elgondolkodni, mi fontosabb neki, te, vagy a számára kényelmes szex?
Esetleg lehet kompromisszumokban is gondolkodni. Vannak már spirálok (hormonmentesek is), amit szülés előtt is fel lehet tenni. Vagy ott a lea méhszájsapka, esetleg a hüvelygyűrű, ami ugyan tartalmaz hormont, de mivel közvetlenül a hüvelyben szívódik fel, nem jár annyi mellékhatással.
Alapból kockázatos, nem tudom, miért kéne még plusz indok. Én 1x szedtem 3 hónapig. Elég rossz hatásai voltak.
Nem várhatja el és nem kényszerítheti rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!