Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 napja szedem a Milligest...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 napja szedem a Milligest fogamzásgátló tablettát. A lehetséges mellékhatások mikortól jelentkeznek?

Figyelt kérdés
Mert még eddig nem tapasztaltam semmit, csak annyit, hogy kevesebb a vérzésem.
2008. aug. 17. 15:34
 1/4 anonim válasza:
Közel 2-3 éve szedem, és eddig egyszer sem jelentkeztek mellékhatások. Az h kevesebb, a gyógyszernek köszönhető, szabályozni fogja.
2008. aug. 17. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

mint minden fogamzásgátlónál, általában az első, második levél szedése közben jelentkezhetnek a mellékhatások. Sőt.. lehet több hónap múlva is. 3 nap még nagyon kevés idő ahhoz h vmi jelentkezzen. A kevesebb vérzés meg természetes.

cukorfalat

2008. aug. 17. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Mikor megjött minimális vérzésem volt akkor bevettem az első szemet este 7-kor. Másnap egész de. semmi hanem du. volt egy kis vérzés, akkor ugye este megint gyógyszer bevét. Ma viszont nem volt eggyáltalán vérzésem. Mielőtt nem szedtem a tabit rengeteg volt a vérzésem, tudom, hogy most már kevesebb lesz. De ennyire?
2008. aug. 17. 18:45
 4/4 anonim válasza:

szija!

nekem ugyan ez van. tegnap jött meg, be is vettem a tabit, akkro még volt kicsi vérzés, ma délelött barnázás márcsak, és most meg teljesen elált. és elötte nekem is eléggé erős volt..és nem 1,5 napig tartott hanem legalább 7! Sensonette 20at szedek egyébként.

2009. nov. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!