Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyázok? Zokniba lábat mosni?
Miért van az, hogy a fiatalok közel fele sem védekezik igazából? Minden lány elhiszi minden pasinak, hogy "vigyázok, kihúzom előtte"? Egy buliban megismert, 16 éves srácnak nem tudnám elhinni ezt.
Jön ez a "nem szoktunk zokniba lábat mosni" duma, azzal mi van, hogy az előváladéktól is lehet valaki terhes? Nemi betegség is van a világon! És még én vagyok béna, mert gumi nélkül nincs szex?
Egy 17 éves lány
Véégre egy normálisan gondolkodó csaj :D
Én egyészségügyi okok miatt eddig nem szedhettem tablettát, de több évig a párommal "zokniban" tettük.
Igen, igaz, ront az élvezeten, de én úgy álltam hozzá, hogy később milyen jó lesz, de az soha nem jutott az eszembe, hogy terhességet kockáztassak e-miatt. Persze, néha nagy volt a kísértés, de kibírtuk és nem lettem és nem is vagyok terhes.
Az, aki meg nem képes védekezni, csak mert nem buli, menjen inkább moziba.
Mert önzőek, és felelőtlenek. Van egy ismerősöm, az mindig azt mondta, hogy:
-Minek vigyázzak én a lányra? Tud az magára vigyázni.
Aztán meg volt lepődve, hogy egy 3 hónapos kapcsolatban a csaj bejelentette, hogy terhes. És még így is jobban járt, mintha AIDS-et szedett volna össze.
Én is találkoztam egyszer egy pasival, aki bejelentette, hogy nem húzott, és soha nem is fog óvszert húzni. Írassak gyógyszert. Azonnal szakítottam vele.
Szerintem alap az óvszer használat, még bimbódzó kapcsolatban is, nemhogy alkalmiban.
A szép pofira soha nincs ráírva, hogy éppen kinek a farka járt benne, vagy éppen kiben volt. Egy bizonyos időnek el kell tenni, mire a párok elhagyhatják az óvszert. Persze előtte más védekezési formáról kell gondoskodni. Fiatal korban a megszakított közösülés nem védekezési mód. Egyik az, hogy nincs meg a kellő szexuális rutin hozzá. A másik, hogy ebben a korban az előváladéktó is teherbe lehet esni.
Nem kell senkinek sem bedőlni, hogy allergiás az óvszerre, mert már lehet latex entes óvszert is vásárolni. Persze ez drágább. Ott meg ahol a szülő nem veszi meg a gyereknek az óvszert vagy a gyerek nem is meri kérni, ott a családi kapcsolatokkal van nagy baj. Fordulj anyukádhoz vagy apukádhoz, hogy vegyen neked óvszert és elönti a büszkeség, hogy te ennyire szeretetd, mert ilyen bizalmas dologgal hozzá fordultál. Csak okosnak kell lenni. És félrészegen ne bonyolódjatok felelőtlen kalandokba. Főleg a fiúk ne mert a szopástól is ugyan olyan nemi betegséget lehet kapni, mint az aktustól. Úgyhogy alkalmi kapcsolatban még a francia is csak óvszerben, bár mennyire is röhejesnek tűnik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!