Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vigyázok? Zokniba lábat mosni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyázok? Zokniba lábat mosni?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a fiatalok közel fele sem védekezik igazából? Minden lány elhiszi minden pasinak, hogy "vigyázok, kihúzom előtte"? Egy buliban megismert, 16 éves srácnak nem tudnám elhinni ezt.

Jön ez a "nem szoktunk zokniba lábat mosni" duma, azzal mi van, hogy az előváladéktól is lehet valaki terhes? Nemi betegség is van a világon! És még én vagyok béna, mert gumi nélkül nincs szex?

Egy 17 éves lány

2014. dec. 13. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Simán rossz helyen keresgélsz. Egy normális pasi, akinek fontos a partnere, nem fog felelőtlenül szexelni. Nekem még sosem volt ilyen tapasztalatom.
2014. dec. 14. 17:00
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
hát 17 éves korban még érdemes óvszert is használni. majd ha már megállapodsz egynél huszonévesen és nem futókaladok követik egymást, hanem komoly kapcsi lesz, akkor már elhanyagolható az óvszer.- de az tény, hogy kevés férfi szereti használni. ismerek olyat is aki soha az életébe nem öltözködött fel.
2014. dec. 14. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a kapcsolat tartósságának a kérdése a megfelelő védekezés. Egy 30 éves párnak is kötelessége lenne normálisan védekezni, ha nem akarnak gyereket.
2014. dec. 14. 17:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Majd mikor a nemiszervük kipirosodik és viszketni kezd, rájönnek, hogy kell a zokni
2014. dec. 14. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet értek veled ebben a témában. Nem egy osztálytársam ment abortuszra egy éjszakás kaland után. Én 16 éves vagyok még is van annyi eszem hogy fogamzásgátlót szedjek és mellette gumi pedig csak a barátommal szexelek. Én inkàbb gumit választom mint az abortuszt vagy a gyerek nevelést.... A hasonló koruakkal ne foglalkozz csak a saját életeddel törödj :)
2014. dec. 14. 23:17
 16/20 anonim válasza:
100%

Véégre egy normálisan gondolkodó csaj :D

Én egyészségügyi okok miatt eddig nem szedhettem tablettát, de több évig a párommal "zokniban" tettük.

Igen, igaz, ront az élvezeten, de én úgy álltam hozzá, hogy később milyen jó lesz, de az soha nem jutott az eszembe, hogy terhességet kockáztassak e-miatt. Persze, néha nagy volt a kísértés, de kibírtuk és nem lettem és nem is vagyok terhes.

Az, aki meg nem képes védekezni, csak mert nem buli, menjen inkább moziba.

2014. dec. 17. 21:52
 17/20 anonim ***** válasza:
majd később rájöttök nem csak a tizenévesek felelőtlenek
2014. dec. 20. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert önzőek, és felelőtlenek. Van egy ismerősöm, az mindig azt mondta, hogy:

-Minek vigyázzak én a lányra? Tud az magára vigyázni.

Aztán meg volt lepődve, hogy egy 3 hónapos kapcsolatban a csaj bejelentette, hogy terhes. És még így is jobban járt, mintha AIDS-et szedett volna össze.

Én is találkoztam egyszer egy pasival, aki bejelentette, hogy nem húzott, és soha nem is fog óvszert húzni. Írassak gyógyszert. Azonnal szakítottam vele.

2014. dec. 20. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok férfi veszi alap dolognak a gyógyszert és nem gondolnak bele, hogy vannak akik egészségügyi okokból nem szedhetik.
2014. dec. 20. 23:54
 20/20 Zoloticska ***** válasza:

Szerintem alap az óvszer használat, még bimbódzó kapcsolatban is, nemhogy alkalmiban.

A szép pofira soha nincs ráírva, hogy éppen kinek a farka járt benne, vagy éppen kiben volt. Egy bizonyos időnek el kell tenni, mire a párok elhagyhatják az óvszert. Persze előtte más védekezési formáról kell gondoskodni. Fiatal korban a megszakított közösülés nem védekezési mód. Egyik az, hogy nincs meg a kellő szexuális rutin hozzá. A másik, hogy ebben a korban az előváladéktó is teherbe lehet esni.

Nem kell senkinek sem bedőlni, hogy allergiás az óvszerre, mert már lehet latex entes óvszert is vásárolni. Persze ez drágább. Ott meg ahol a szülő nem veszi meg a gyereknek az óvszert vagy a gyerek nem is meri kérni, ott a családi kapcsolatokkal van nagy baj. Fordulj anyukádhoz vagy apukádhoz, hogy vegyen neked óvszert és elönti a büszkeség, hogy te ennyire szeretetd, mert ilyen bizalmas dologgal hozzá fordultál. Csak okosnak kell lenni. És félrészegen ne bonyolódjatok felelőtlen kalandokba. Főleg a fiúk ne mert a szopástól is ugyan olyan nemi betegséget lehet kapni, mint az aktustól. Úgyhogy alkalmi kapcsolatban még a francia is csak óvszerben, bár mennyire is röhejesnek tűnik.

2015. jan. 7. 12:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!