Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vigyázok? Zokniba lábat mosni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyázok? Zokniba lábat mosni?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a fiatalok közel fele sem védekezik igazából? Minden lány elhiszi minden pasinak, hogy "vigyázok, kihúzom előtte"? Egy buliban megismert, 16 éves srácnak nem tudnám elhinni ezt.

Jön ez a "nem szoktunk zokniba lábat mosni" duma, azzal mi van, hogy az előváladéktól is lehet valaki terhes? Nemi betegség is van a világon! És még én vagyok béna, mert gumi nélkül nincs szex?

Egy 17 éves lány

2014. dec. 13. 20:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan azért, mert nincsenek tisztában ilyen dolgokkal. Én elhiszem, hogy a gumi elvesz az élvezetből, de jobb, minthogy tönkretegyem az életem. Tökéletes bizonyíték erre a sok hülye kérdés ebben a kategóriában.
2014. dec. 13. 20:37
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az ilyenektől én is kiszoktam akadni.

Mindig figyelek a védekezésre, és szerencsére eddig nem találkoztam olyannal akinek ez gondot okozott volna.

2014. dec. 13. 20:40
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Oké, kedves kérdető, nyugodj le egy kicsit. Rendben?

Nincs világvége mert te normálisan gondolkozol és ezt valaki leszólja.

Túl sok hülye van a világon.

Egy normális ember megérti ezt, hogy ilyen szituációban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy mindkét fél a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

2014. dec. 13. 20:40
 4/20 anonim ***** válasza:
5%

Én nem ismerkedem tizenévesekkel buliban, sem semmilyen buliban senkivel :)

Ha megismerek valakit, az első pár alkalommal gumival védekezünk, de ahogy megismerem és megbízom benne, áttérünk a megszakításos módszerre, mivel nem bírom a gumit (nőként...), a hormontartalmú készítményektől rosszul vagyok, így elég nehézkes "rendesen" védekezni...

2014. dec. 13. 20:47
 5/20 anonim ***** válasza:
27%

4-es vagyok.

Egyébként én tipikus esete vagyok annak, hogy "zokniba lábat mosni?", "ha nem tudod, hogy milyen a víz!?"

Tehát amit leírtam. Amíg nem ismerem igazán a pasit és nem bízom úgy meg benne, addig gumi, aztán megszakítás.

2014. dec. 13. 20:50
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem akinek kényelmetlen az óvszer:

-annak vagy túl kicsi van és lóg rajta(így nem csoda, hogy kényelmetlen,és lecsúszik,baleset lesz stb)

-vagy pedig túl vastag és nem talál magára méretet és "jajj,szorít!",mert lusta elmenni szexshopba v netről rendelni jó méretet

-plusz kipróbálta 2x az óvszert,és lusta volt többfélét kipróbálni,nincs pénzük óvszerre(egészséges szexuális élet mellett bizony DRÁGA)

-nincs önkontrolljuk,és nem jöttek még rá, hogy testreélvezni,arcraélvezni,szájbaélvezni is lehet punci helyett.

2014. dec. 13. 20:55
 7/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4-es egyet értek. Amúgy sincsenek egyéjszakás kalandjaim, de a környezetemben lévő 15-18 éves csajoknak igen, akik pedig 5 perc ismeretség után "zokni" nélkül csinálják. Undorítónak tartom.

2014. dec. 13. 20:56
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Ugye ez most csak vicc? Megszakítás, testre élvezés... Tök jó, de mi van az előváladékkal? Abban is lehet életképes sperma, attól is teherbe lehet esni.
2014. dec. 13. 21:07
 9/20 anonim válasza:
100%

Keress tovább, találni fogsz olyan fiúkat akik úgyanúgy gondolkodnak mint te.

Az ember gyarló és próbálkozik. Ne hagyd magad, tartsd magad a határozott elképzeléseidhez.

Légy büszke magadra.

2014. dec. 14. 08:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert buták, felelőtlenek, hiányzik a megfelelő felvilágosítás. Emellett a szülők szarnak a gyerekre, így az nem meri szóba hozni a tablettát, vagy pénzt kérni kotonra.

Na meg (láthatod a 4. válaszadót), az emberek képtelenek arra, hogy kicsit jobban utánajárjanak a dolgoknak. Ő csak 3 védekezési módról hallott, így azt hiszi, nem is létezik több. Igen is lehetne normálisan védekezni óvszer és tabletta nélkül is, csak ahhoz már legalább a 100-as IQ-t el kellene érni....

2014. dec. 14. 11:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!