Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyázok? Zokniba lábat mosni?
Miért van az, hogy a fiatalok közel fele sem védekezik igazából? Minden lány elhiszi minden pasinak, hogy "vigyázok, kihúzom előtte"? Egy buliban megismert, 16 éves srácnak nem tudnám elhinni ezt.
Jön ez a "nem szoktunk zokniba lábat mosni" duma, azzal mi van, hogy az előváladéktól is lehet valaki terhes? Nemi betegség is van a világon! És még én vagyok béna, mert gumi nélkül nincs szex?
Egy 17 éves lány
Nem tudom, az ilyenektől én is kiszoktam akadni.
Mindig figyelek a védekezésre, és szerencsére eddig nem találkoztam olyannal akinek ez gondot okozott volna.
Oké, kedves kérdető, nyugodj le egy kicsit. Rendben?
Nincs világvége mert te normálisan gondolkozol és ezt valaki leszólja.
Túl sok hülye van a világon.
Egy normális ember megérti ezt, hogy ilyen szituációban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy mindkét fél a lehető legnagyobb biztonságban legyen.
Én nem ismerkedem tizenévesekkel buliban, sem semmilyen buliban senkivel :)
Ha megismerek valakit, az első pár alkalommal gumival védekezünk, de ahogy megismerem és megbízom benne, áttérünk a megszakításos módszerre, mivel nem bírom a gumit (nőként...), a hormontartalmú készítményektől rosszul vagyok, így elég nehézkes "rendesen" védekezni...
4-es vagyok.
Egyébként én tipikus esete vagyok annak, hogy "zokniba lábat mosni?", "ha nem tudod, hogy milyen a víz!?"
Tehát amit leírtam. Amíg nem ismerem igazán a pasit és nem bízom úgy meg benne, addig gumi, aztán megszakítás.
Szerintem akinek kényelmetlen az óvszer:
-annak vagy túl kicsi van és lóg rajta(így nem csoda, hogy kényelmetlen,és lecsúszik,baleset lesz stb)
-vagy pedig túl vastag és nem talál magára méretet és "jajj,szorít!",mert lusta elmenni szexshopba v netről rendelni jó méretet
-plusz kipróbálta 2x az óvszert,és lusta volt többfélét kipróbálni,nincs pénzük óvszerre(egészséges szexuális élet mellett bizony DRÁGA)
-nincs önkontrolljuk,és nem jöttek még rá, hogy testreélvezni,arcraélvezni,szájbaélvezni is lehet punci helyett.
Köszönöm a válaszokat!
4-es egyet értek. Amúgy sincsenek egyéjszakás kalandjaim, de a környezetemben lévő 15-18 éves csajoknak igen, akik pedig 5 perc ismeretség után "zokni" nélkül csinálják. Undorítónak tartom.
Keress tovább, találni fogsz olyan fiúkat akik úgyanúgy gondolkodnak mint te.
Az ember gyarló és próbálkozik. Ne hagyd magad, tartsd magad a határozott elképzeléseidhez.
Légy büszke magadra.
Mert buták, felelőtlenek, hiányzik a megfelelő felvilágosítás. Emellett a szülők szarnak a gyerekre, így az nem meri szóba hozni a tablettát, vagy pénzt kérni kotonra.
Na meg (láthatod a 4. válaszadót), az emberek képtelenek arra, hogy kicsit jobban utánajárjanak a dolgoknak. Ő csak 3 védekezési módról hallott, így azt hiszi, nem is létezik több. Igen is lehetne normálisan védekezni óvszer és tabletta nélkül is, csak ahhoz már legalább a 100-as IQ-t el kellene érni....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!