Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki esetleg véleményt mondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki esetleg véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Nem éltem szexuális életet 4 évig. Az utóbbi két hétben történt, hogy lefeküdtem a jelenlegi párommal. Fogamzásgátlót szedek több mint fél éve, és most fogyott el 4 napja de még mindíg nem jött meg a menstruációm...kezdek kicsit félni, gondolkodom rajta hogy tesztet veszek de megfordult a fejemben az is hogy csak nagy dobra verem mert mi van ha csak azért késik mert sok volt ez a 4 év és hozzá kell szoknia a szervezetemnek, hogy ujra élek szexuális életet.. Szerintetek mi a valószínűsége annak, hogy esetleg teherbe estem?

2014. dec. 10. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:

50%

menj orvoshoz

2014. dec. 10. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsi, HA tényleg rendesen szedted a gyógyszert, nem volt mostanában hasmenésed vagy hányásod a beszedés után nemsokára és nem szedtél valamilyen erősebb gyógyszert, főleg antibiotikumot.

De várj egy pár napot, ha akkor se jön meg tesztelj.

2014. dec. 10. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

"hozzá kell szokni a szervezetemnek"

ez nekem kicsit irreális...

2014. dec. 10. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendesen szedem semmi gond nincs vele semmi mellékhatása...talán annyi hogy egyet nem este vettem be hanem másnap reggel de akkor is még benn voltam a 12 órában...
2014. dec. 10. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt, hogy hozzá kell szokni a szervezetemnek, úgy értettem, hogy 4 év nem kicsi kihagyás és most hogy van partnerem megfordult a fejemben , hogy azért késik mert talán felborult a hormonháztartásom
2014. dec. 10. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát. A szünet 4. napján vagy, ha jól értem. A vérzésnek pedig a szünet valamelyik napján kell jelentkeznie. Még van egészen pontosan 3 napja, hogy megjöjjön. De ha ki is marad, az sem feltétlen jelent terhességet. De ha nem jön meg a szünet végére sem, akkor venni kell egy tesztet.
2014. dec. 10. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Annak hogy lenne köze a hormonháztartásodhoz hogy milyen régen volt pasid? Jézus...ekkora hülyeséget. Elmondanám h nekem is "régen" volt barátom (szex volt) majd 1 éve és mégsem borult fel semmi bennem, rajtam. Szóval ezt a lehetőséget lődd is ki. Az meg h teherbe estél elég valószínűtlen. De hogy megnyugodj csinálj egy tesztet mindegy mikor, de tuti nem vagy terhes. Ha rendszeresen szedted a gyógyszer és nem szedtél mellé semmi olyat ami semlegesíthette volna a hatását akkor esélytelen.
2014. dec. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!