Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex ELITE. Tapasztalatok? Fiúk, mennyire kényelmes?! Szakadt már el?
Tudjátok miért nem éreztek semmit a gumiban?
Mert kicsi a farkatok! A gumik meg a divatot követik és nagyok. Persze gyártanak a gyártók kisméretűekre is, de itthon az nem elérhető. Mert nem menő ciki megvenni így nincs piaca.
LifeStyles Snugger fit vagy LifeStyles Iron Grip Snuger fit.
Keressetek rá és rendeljetek. JÓ! És gumiban is élvezetes lesz a szex, mint még soha!
A Durexek épphogy nagyok, 56 millisek. Én az átlagnál nagyobb szerszámmal rendelkezek, az 52-esek szorítanak, és azokban nem is jó. Tehát hülyeség, hogy kicsi gumival jó. Az 53-as Lifestylesok jók, és az 56-os Durexek is. Én nem érzek méretbeli eltérést, mindkettő passzos, de nem szorít.
Az Elite eddig a legjobb, minimális különbséget érzek vele és nélküle.
Ti mit csináltatok a Masculanben? Birkát hegesztetek? Nekem a Sensitive soha nem szakadt ki, pedig átlagos méreten átlagon felüli igénybevételt kellett kibírnia.
De azért kipróbálom ezt a durex elite-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!