Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal már egy éve együtt vagyunk és megszakításos közösülést alkalmazunk, mégsem esek teherbe?
Ez hülyeség ismerek olyan párt, akik 2,5 éven keresztül így csinálták, és nem lett baba, majd mikor kifejezetten szerettek volna összejött!
Hogy mondjak én is elrettentő példát, első barátnőmmel végig megszakításos módszerrel csináltuk nem volt baj. Következő barátnőm első alkalommal teherbe esett...
Lutri ez azért, ez már én is megtapasztaltam... és tényleg veszélyes, az hogy 1 évig nem estél teherbe semmit nem jelent, eddig megúsztad, örülj neki, ha egyébként nem szeretnétek!
Az hogy veszélyeket rejt, nem jelenti azt, hogy be is következik. Mi is 1 évig megszakításoztunk, nem lett baba. Most amikor terveztük, 3 hónap alatt összejött :)
Ennek ellenére a kiszállásos a legkevésbé hatásos fogamzásgátlás.
Mi 6 éve így csináljuk. Azzal nem volt baj.
A naptáras módszerrel egyszer össze jött, a peteérésem legvégén, így spontán vetélés lett belőle. No, azt a fizikai fájdalmat nem ajánlom senkinek.
A férfiak egy része (többsége?) a magömlését sem tudja visszatartani. Vajon miért nem jön be nekik a megszakításos közösülés..?
.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!