Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/hogyan felejtsem el? Iszonyatosan megbántam, hogy hagytam megtörténni a dolgot. Elvesztettem a szüzességem.
Sokan használjátok ezt a "r#banc" szót..akkor most elmondom mit is jelent.
r#banc: pros#ituált lány,nő
rongydarab,cafat
mással félrelépő nő ( pl: házas)
Ebben valahogy nem talaltam olyat hogy "meggondolatlan lány", vagy " bizonytalan,összezavarodott làny az első nemi aktus lehetőségekor"..én is 14 éves lány vagyok. Az már jö jel ha megbántad de ne r#bancozd le magad mert akkor mastol se várdd el később mikor az énképed "feljavul" hogy ne használja rád ezt a szót!!! Hibáztál. Elég nagyot. És nagyon nem irigyellek ami rad var ezutan..ha teherbe estél ha nem..ez a lelki furdalas és az első szex rossz élményként való megélése,tudatosulása nem tartogat szamodra felhőtlen éveket. Nem,nem sajat tapasztalatbol beszelwk. Én szűz vagyok pedig nekem van baratom egy joideje és szeretem is. Remélem azért sikerül ezt rendezned magadban..és ha már bármilyen jeleket veszel észre magadon ami terhességre utal azonnal mondd el a szüleidnek..anyukádnak. De ha ugynond meguszod akkor is nagy lesz a lelki furdalasod tovabbra is...előbb utóbb nem fogod bírni tovább és magadtol elmondod mi tortent. /14L
Hogy mekkora taplók vagytok, akik bántjátok ezt a lánygyereket! Ez az elvárása a társadalomnak, (nekem nem) hogy mindenki keféljen mindenkivel. Mint a filmekben!
Szegény belesodródott egy olyan dologba amit már 1000 x megbánt! Ugyan akkor mit szólnátok, ha kiderülni hogy az anyátok is hasonló módon vesztette el a szüzességét?
Ő is k÷rv÷? Féltétlen keress egy felnőtt barátot, aki tényleg segíteni tud ebben. Nehogy terhes légy!
Egyébként ahogy elmondtad kevés az esélye!
Remélem hamar elfelejted ezt a hülyegyereket az esettel együtt! Ez nem a szüzességed elvesztése, hanem inkább egy baleset volt!
Fel a fejjel kislány!
Ti kis tizenéves idióták, ha hasznosat nem tudtok mondani annak, aki bajban van, legalább ne rontsatok a helyzeten!
Ha nincs komoly ismerősöd írj nyugodtam pivát üzenetet!
#22: Nem, ez nem volt baleset. A baleseteket többnyire nem tudjuk kivédeni, viszont senki sem mondta a kérdezőnek, hogy kötelező megtennie.
Szegény, mindjárt elkezdem sajnálni.
Anyám (meg egy normális ember) pedig nem így vesztette el, megnyugodhatsz ;) Vannak normális emberek.
A taplót engedelmeddel nem veszem magamra, itt a tapló a kérdező által leírt srác.
De még mindig remélem, hogy a kérdés kamu, mert ez kib.aszott gáz....
Sajnálom 21-es, de ez nem jött össze. A r_banc szónak ma teljesen más jelentése van.
Egy 14 éves ne oktasson ki senkit, inkább kushadj magadba te is, mert egy 18 éven felülieknek szánt részlege a gyakorinak.
Kérdező, ribi vagy. Nem a srác a tapló, ő csak kihasználta, hogy egy talált egy könnyűvérű kis cafkát.
Ennyit rólad.
Amikor én szűz voltam, kissé visszahúzódóbb voltam, és lépcsőházban, fényesnappal biztos, hogy nem veszítettem volna el, egy haverommal.
Nagyon gáz vagy.
Te vagy a mai tiniribik egyik mintapéldánya.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!