Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/hogyan felejtsem el? Iszonyatosan megbántam, hogy hagytam megtörténni a dolgot. Elvesztettem a szüzességem.
Figyelt kérdés
Elvesztettem a szüzességem!!! Körülbelül másfél hete elmentem egy sráccal moziba..Suli után. Akkor találkoztunk először, azelőtt csak láttuk egymást. Nem jövök be neki, igazából én is csak haverként gondoltam rá. Még előző nap, kérdezgette hogy feljöhet e hozzám (a lakásomba), ami elég intim környezet. Nemet mondtam, így hát csak beültünk egy filmre. Körülbelül a film közepe felé elkezdett taperolni, először csak simogatott, azt suttogta a fülembe, hogy lazuljak el. Baromi kanos volt..Eleinte nem akartam, de aztán belementem. Nem mertem nemet mondani. Hülyeség volt, megbántam. A lépcsőházban vesztettem el, közvetlenül a film után. Hatalmas r*banc vagyok, hogy 14 évesen, ráadásul nem is jártunk, meg ilyesmi. Mit tegyek, hogy kiverjem a fejemből? Nagyon megbántam. Még egy dolog. Nem használtunk óvszert. Kivette, amikor elélvezett. Van rá esély, hogy terhes leszek vagy ilyesmi?? Mert amikor elélvezett, akkor már kint volt. Nagyon félek, mert ha mondjuk szex közben is jön a spermája vagy mi, akkor simán teherbe eshetek. Ugye ez nem lehetséges? a Férfiak csak egyszer élveznek el, ugye? 14/L2014. dec. 6. 16:26
11/25 anonim válasza:
Csajszi, szerintem ezt nem gondoltad komolyan. Én is a te korodban vagyok, de ilyesmi eszembe se jutna! Pláne a haverommal. Ha terhes leszel, okulsz belőle legalább. Szerintem gondolkozz az abortuszon, ha megcsináltad a terhességi tesztet. Sok sikert! 14/L
12/25 anonim válasza:
Azta! Ezt most komolyan mondod?! Ennyire hülye nem lehetsz, már bocsánat! Én is 14 vagyok, de én biztos nem tennék ilyet, méga kkor se ha a srác nagyon helyes. :o Durva mik vannak manapság! :/ Hát amugy ahogy a többiek is mondják ezt nem fogod tudni elfelejteni. Csak beletörődni tudsz! Most mondhatnám, hogy sajnállak, de nem fogok hazudni!
13/25 anonim válasza:
Congrat kisanyam! A buszkeseged a padlon kuszik...Azt varhatod hogy a srac majd ujsagolja a spanoknak hogy milyen konnyuveru kis cafka vagy,akinek egyet csettintesz es mar vetkozik is! Ja,azt majd ird meg legyszi hogy a gyerekednek mi lett a neve....Maskor meg gondolkozz!
14/25 anonim 

válasza:

Butaság volt, ezt te is beláttad. Nem biztatni akarok senkit hasonló dolgokra, de az sem mindegy, hol jársz a ciklusodban, ez a tényező is tudja növelni vagy csökkenteni a terhesség esélyét.. mennyire rendszeres a menstruációd?
18/25 anonim 

válasza:

hogy lehetne már Dósa Fanny? -.- az a lány már rég 18 vagy több...
mint multkor a csaj aki előadta hogy ő Dósa Fanny és 13 éves. Mi a f@$zom??? hogy lehetne már 13 meg 14 éves amikor 2012-be volt 16? -.-
19/25 anonim válasza:
Nem vagy r.!!!
Egyszerűen csak így esett, féltél nemet mondani. Butaság volt, de most már nincs mit keseregni rajta. Sajnálom. Értelmes lánynak tűnsz amúgy. Remélem, nem jön a baba.
Próbáld elfogadni, hogy ez történt. Lépj tovább.
20/25 anonim válasza:
"Értelmes lánynak tűnsz amúgy. "
Az biztos.......~.~
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!