Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt az óvszer, de 2 nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt az óvszer, de 2 nap múlva megjött. Nem lehetek így terhes, igaz?

Figyelt kérdés
Barátommal együtt voltunk, és kiszakadt az óvszer, de nem vettük észre. Utána amikor észrevettük akkor megpróbáltam valamennyire kimosni. Az aktus után 2 nappal megjött a menzeszem. Tehát nem lehetek terhes, igaz?

2014. nov. 25. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Igaz
2014. nov. 25. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek mostad ki az óvszert?
2014. nov. 25. 16:34
 3/8 anonim válasza:
Igen. Nem az ovszert mosta ki szerintem hanem a (|)
2014. nov. 25. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A nővérem sajnos így lett terhes egyszer, nem gondoltuk volna. Van olyan, amire nem számít az ember.
2014. nov. 25. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves második, most jót nevettem. :D

Természetesen nem az óvszert mostam ki.

Mindenféleképpen venni fogok terhességi tesztet, de azért így most nyugodtabb vagyok mint 2 nappal ezelőtt amikor észrevettük hogy mi történt..

2014. nov. 25. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
baleset utáni 14.nap reggel végezd el a tesztet(előtte nem mutatná ki,ha pozitív)
2014. nov. 25. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha normál mennyiségű, rendes vérzésed volt, akkor majdnem teljesen kizárt. Ebben sajnos mindig ott a majdnem, de jelen esetben ez az irodalmi ritkaság kategória, ne aggódj. :)
2014. dec. 21. 14:15
 8/8 anonim válasza:
Na mi lett a teszt eredménye?
2015. jan. 29. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!