Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a barátommal szeretkeztünk és a 3. menet közepén (nem élvezett el még utánna sem) berakta nekem gumi nélkül 2x. Lehet ebből valami bajom még amellett, hogy fogamzásgátlót szedek?
de csak ennyi. fog.gátlót szedek 1 hónapja már lassan. Tegnap kezdtem a szünetet és ma vagy hnap kell megjönnie. De közbe szedtem 10 napig antibiotikumot is. A kérdés: lehet-e vmi bajom abból, h berakta nekem vagy nyugodtan várhatom a mensim? A barátom azt mondta, h nem lesz úgysem semmi baj mert már a 2. menetnél is alig volt spermája... Nos?
köszi előre is
Figyelj,ha csak berakja,attól még nagyon kicsi az esély,hogy terhes lehetsz! (ugye,van olyan védekezési forma is,hogy megszakított közösülés,és ott se élvez el a fiú,és kicsi az esély,hogy terhes lesz a lány,persze nem azt mondom,hogy ez a jó módszer,mert azért annyira nem biztonságos). Ha az első elélvezés után megtörölte a péniszét,akkor még kevesebb az esély,ha nem voltál a termékeny napod közelében,akkor még kevesebb. Ráadásul milyen a fogamzásgátló tablettád?Mert vannak olyanok,amik 1 nap vagy 1 hét után már védenek. És ha idegeskedsz,akkor meg az gátolhatja,hogy megjöjjön,szóval lazulj,és várj türelmesen egy kicsit!
Azért majd írj,hogy mi lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!