Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok, mi legyen?
Ma voltam életemben először nőgyógyásznál, fogamzásgátlót feliratni (másfél éve vagyok együtt a barátommal, mindketten egymással veszítettük el a szüzességünket, gumival védekeztünk minden alkalommal, de volt, hogy kiszakadt és jött a stressz, ami nem hiányzik.) Szóval ma voltam, minden rendben van a szerveimmel stb, Másfél éve menstruálok, ezt kifogásolta az orvos (amit megértek, és számítottam is erre a reakcióra). Elég későn érő típus vagyok, és alacsony (156cm). Mondta, hogy nem a legjobb szedni, mert nem régóta menstruálok, és leállítja a növekedésemet a tabi. Emiatt hezitálok, mert ugyan nagyon szeretem a barátomat de nem úgy tervezek, hogy egy életre vele maradok, és az egészségem ilyen szempontból fontosabb.
Ajánlott Pharmatex készítményeket, amiket aktus előtt x idővel kell felhelyezni a hüvelybe, de én meg pont ezt nem szeretem, hogy rákészülök. Szerintem spontán jó, ezért akartam tabit szedni.
Tehát a kérdés: kockáztassam az egészségem a tabival vagy inkább használjak Pharmatexet (amikor pedig elvész a spontaneitás)?
Én inkább hajlok a Pharmatexre, de nem tudom, hogy ez a rákészüléses dolog milyen lenne...
Bocsánat, ha hosszú lett.
16L

hát ha az orvos ezt tanácsolta nyilván meg kéne fogadni, elvégre ő a szakember!
elhiszem hogy hiányzik a spontaneitás, de attól, hogy ezt a készítményt használod a kondom sincs kizárva, ugyhogy ha hirtelen jön rátok a hév azt még mindig elő lehet venni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!