Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyanról, hogy 5 napos eseményutáni tabletta? O. o
Figyelt kérdés
Állitólag létezik ilyen, de én még sosem hallottam róla, csak 72 órásról... Neten utánakerestem de ott se találtam, csupán a barátnőm azt mondta, hogy neki azt mondta a nőgyógyásza hogy van ilyen. Vki hallott már róla?2010. jan. 28. 14:04
1/10 anonim válasza:
lehet tudatlan vagyok de még én se hallottam róla...csak a 72órásról.
3/10 anonim válasza:
ilyenről még nem hallottam.
abortusztabletta van, ami harmincnemtudomhány napig működik, de tudtommal EU-ben tiltott.
4/10 anonim válasza:
ilyen nem létezik, hál Istennek. bár 72 órás se létezne, kétszer is meggondolnák a felelőtlen csitrik hogy engedik-e magukat gumi nélkül megb@szni.
6/10 A kérdező kommentje:
annyira nem vicces kb sosem csinálnánk gumi nélkül csak elszakadt...
Tuti van olyan dolog? Mondjuk mind1, megoldjuk már, csak meg akarta várni a hülgy, hogy a teszt mit mutat, ami ugye csak 3 nap után mutatja ki...
2010. jan. 28. 20:38
7/10 A kérdező kommentje:
Ez a 120 Órás tabi tuti van? Valami infót tudnál róla mondani?
2010. jan. 28. 20:38
8/10 anonim válasza:
De csak a beágyazódást követő 3. napon! Nem az aktust követő 3 napon. A tetszt így csak a kérdéses aktus utáni 2. hét után mutat ki hiteles eredményt.
Ilyen szempontból tehát mindegy.
10/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott a baj, megjött a mikulás :)
2010. febr. 1. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!