Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagyon megzavarja a ciklust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megzavarja a ciklust az eseményutáni tabletta?

Figyelt kérdés
a peteérést is eltolhatja a következő hónapokban?
2011. júl. 15. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát tulajdonképpen egy rendkívüli menstruációt idéz elő. Hogy a szervezeted erre hogy fog reagálni, azt előre senki sem fogja tudni.
2011. júl. 15. 12:40
 2/3 anonim válasza:
Nem, hogy eltolhatja a peteérésed, hanem elég valószínű, hogy az egész hormonháztartásodat is felborítja. Én annó laza 3 hétig véreztem tőle, változó mennyiségben.
2011. júl. 15. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem mindig napra pontos ciklusom volt, de februárban történt egy baleset, és be kellett vennem egy Escapellet, ami után rendesen megbetegedtem, semmi extra nem volt, aztán következő hónapbna is megbetegedtem, de aztán újra baleset történt, aminek következményeképpen terhes lettem, ez azért furcs, mert a ciklusom 10. napján történt, ami azelőtt sosem, ugynais 12.-14. napon voltam termékeny... most csak abban reménykedem, hogy a gyógyszer nem lesz hatással a babám fejlődésére
2011. júl. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!