Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van esély a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély a terhességre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Barátnőm menstruációja két napot késett. Első nap vettünk tesztet amin kijött az egy csík. Másnap megjött neki. 2 napig feküdt,annyira fájt Neki. Azonban a 4. nap már alig vérzik illetve nincsenek görcsei. Az első két napban vérzett rendesen,utána már kevésbé.

Csak értelmes válaszokat szeretnék kérni. Köszönöm.

2010. jan. 27. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
hat ha megjott akkor semmi baj... a menstruacio egyik honapban lehet erossen gorcsok nelkul... a masikban gyengebben es gorcsokkel... mindig mas... nem kell panikolni, szerintem nincs gond!
2010. jan. 27. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne essetek kétségbe, nem biztos, hogy terhes. Előfordulhat persze, hogy valaki menstruál a terhesség első hónapjaiban, de sztem egy nőgyógyász vagy teszt el tudja dönteni biztosra.
2010. jan. 27. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem majdnem száz százalék, hogy nem terhes. Késhetett neki bármitől, két nap még nem is számít késésnek szinte, és az hogy görcsölt természetes. Nem minden mensi ugyanolyan.
2010. jan. 27. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
A görcs kizárja a terhességet!
 5/6 anonim ***** válasza:
Végezzen el még egy terhességi tesztet. Én amkor terhes voltam a lányommal, az első hónapban még rendesen menstruáltam. Mikor dokihoz mentem, hogy késik, azt mondta, 8 hetes terhes vagyok. Mondtam, nem létezik, hiszen elöző hónapban meg volt... Azt mondta adoki, van ilyen,hgoy az első hónapban még megjön, bár ritka.
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Megnyugodtunk :)
2010. jan. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!