Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiscica21 kérdése:
Most fejeztem be a fogamzásgátló tabletta szedését és már nem védekezünk apárommal. Lehetek terhes? Csináljak tesztet?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 07:58
2/13 A kérdező kommentje:
igen
2014. nov. 7. 08:09
3/13 A kérdező kommentje:
igen pénteken már nem szedtem a fogásgátlót és azóta belém élvezz
2014. nov. 7. 08:18
4/13 anonim válasza:
Ez a gyerekcsinalas módja. Akkor mi a kérdés? Nyilván lehetsz terhes.
5/13 anonim válasza:
Igen, másnaptól már lehetsz terhes.
Szeretnéd?
Ill. ha rendesen végigszedted, akkor a 7 napban még véd. Akkor csak a következő ciklusban lehetsz terhes.
7/13 anonim válasza:
Nem tudod, hogyan fogan a gyerek? Nem tudod, a fogamzásgátló meddig védett? Őszintén, miből gondolod, hogy alkalmas vagy a nevelésre? Kérlek, kicsit tanulj még, mert nem lesz jó a gyereknek egy buta anya!
8/13 A kérdező kommentje:
mindehol máshogy irják meg valakinem azonal lett terhesde mindig szedtem 9 hónapig szedtem csak már akarok gyereket.de ahét nap péntekkel zárult le pénteken kelett volna folytatnom tehát lehet akövetkező ciklusnál vagy inkább várjak egy hetet és utána csináljak tesztet?
2014. nov. 7. 10:41
9/13 anonim válasza:
Az első elmaradt vérzés után lehet tesztelni, 1 hónappal az aktus után.
Előbb nem érdemes, nem elég érzékeny a teszt. Menj el orvoshoz, ő hamarabb megmondja.
10/13 anonim válasza:
ja vagy úgy. Hogy te gyereket akarsz. akkor hajrá. viszont ráérsz még azzal a teazttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!