Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztos a 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztos a 72 órás tabletta hatása?

Figyelt kérdés
maradt már valaki közületek terhes a 72 órás tabi használata után? 16 éves vagyok, szeretkezés közben kiszakadt az óvszer. ez ma történt. ma nem sikerült nőgyógyászhoz eljutnom, holnap nagy valószínűséggel ez meg fog történni. mire kell számítanom? mennyire biztos a dolog? köszönöm előre is a válaszokat.
2008. aug. 13. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a lista, hogy hol találhatóak.

2008. aug. 13. 23:12
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket, holnap ellátogatunk a semmelweis egyetem nőgyógyászati részére, egyik ismerősöm ott kapott tablettát, remélhetőleg sikerrel járunk, és nem lesznek egyéb komplikációk.
2008. aug. 13. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is elmentem tiniambulanciára és elmondtam mit szeretnék.Egy sima papirra felirták a nevem a lakcimem és a tajszámom.(ezeket az "ellátás "miatt hogy megkapják a pénzt).Egyböl adta a receptet nem szoltak semmit.Kiváltottam bevettem,semmi bajom nem volt töle:)Nyugi nem lesz senki baj,van orvosi titoktartás senki nem fogja elmondani a szüleidnek!Fel a fejjel!

Andi

2008. aug. 14. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Gyerekorvos és háziorvos nem írhatja fel, mivel vizsgálat is szükséges hozzá, ahhoz meg nem ért egyik sem!

A bevétele után valószínűleg pár napra rá meg fog jönni. Persze nem akarlak ilyesztgetni, de lehet, hogy hónapokig nem áll helyre a ciklusod egy ilyen adagtól, de hallottam már olyat is, akinek nem lett különösebb baja utána! A tabletta elég hatásos!

2008. aug. 14. 14:59
 15/16 A kérdező kommentje:
bevettem a tablettát, különösebben semmi rossz hatását nem érzékeltem, most még 4 hét izgulás, utána teszt, és utána fel lehet lélegezni kicsit.
2008. aug. 14. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem eddig háromszor volt a 72 órásra szükségem.

1. gyerekorvos

2. és 3. háziorvos, még csak nem is az enyém

írta fel.

2008. aug. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!