Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztos a 72 órás tabletta hatása?
Itt a lista, hogy hol találhatóak.
Én is elmentem tiniambulanciára és elmondtam mit szeretnék.Egy sima papirra felirták a nevem a lakcimem és a tajszámom.(ezeket az "ellátás "miatt hogy megkapják a pénzt).Egyböl adta a receptet nem szoltak semmit.Kiváltottam bevettem,semmi bajom nem volt töle:)Nyugi nem lesz senki baj,van orvosi titoktartás senki nem fogja elmondani a szüleidnek!Fel a fejjel!
Andi
Gyerekorvos és háziorvos nem írhatja fel, mivel vizsgálat is szükséges hozzá, ahhoz meg nem ért egyik sem!
A bevétele után valószínűleg pár napra rá meg fog jönni. Persze nem akarlak ilyesztgetni, de lehet, hogy hónapokig nem áll helyre a ciklusod egy ilyen adagtól, de hallottam már olyat is, akinek nem lett különösebb baja utána! A tabletta elég hatásos!
Nekem eddig háromszor volt a 72 órásra szükségem.
1. gyerekorvos
2. és 3. háziorvos, még csak nem is az enyém
írta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!