Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztos a 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztos a 72 órás tabletta hatása?

Figyelt kérdés
maradt már valaki közületek terhes a 72 órás tabi használata után? 16 éves vagyok, szeretkezés közben kiszakadt az óvszer. ez ma történt. ma nem sikerült nőgyógyászhoz eljutnom, holnap nagy valószínűséggel ez meg fog történni. mire kell számítanom? mennyire biztos a dolog? köszönöm előre is a válaszokat.
2008. aug. 13. 20:36
1 2
 1/16 anonim válasza:
nagyon
2008. aug. 13. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
annyira azért nem. a 72 órás tabletta annyi hormont tartalmaz, mintha egy hónapon át szedted volana fog.gátlót. és ezt a nagy hormotnmennyiséget msot egyszerre kell bevenned. nem biztos, hogy befogadja a szervezeted, lehet, hogy hányni fogsz...> tehát a pirula semmit sem ért. szóval, felírathatod újra, de az még + 4000 Ft.
2008. aug. 13. 20:45
 3/16 anonim ***** válasza:
ja, és ezt nekem egy nőgyógyász mondta, szóval biztosan így van...:S (második válaszadó voltam)
2008. aug. 13. 20:47
 4/16 anonim ***** válasza:

ha már hánytál tőle, akkor azt jelenti, elég fölszívódott :)

amúgy úgyis nőgyógyász írja fel, tőle kérdezz meg mindent ami érdekel.

2008. aug. 13. 20:49
 5/16 A kérdező kommentje:
kell hozzá szülői jelenlét? mert szüleim nem tudják, hogy élek nemi életet. eddig mindig nagyon vigyáztunk, és most is, csak az óvszerrel volt probléma. ezért csak a barátommal mennék el sztk-ba. ugye így is felírja? meg nőgyógyásznál még nem is voltam eddig.
2008. aug. 13. 20:53
 6/16 anonim ***** válasza:
milyen kotont használtatok?? amúgy nem kell szülői jelenlét.
2008. aug. 13. 21:03
 7/16 A kérdező kommentje:
lifestyle ultra safe-t. amúgy durexet szoktunk, azzal még nem volt gond, de most egy ok miatt ezt használtuk. hát szépen megszívtuk:\ akkor jó, ha nem kell szülői jelenlét, azt nehezen tudnám megoldani. akkor is felírja egy közönséges, állami nőgyógyász, ha még soha nem jártam nőgyógyásznál? lehet, hogy felelőtlenség volt, de tisztában voltam mindig is a védekezéssel, sosem volt ezzel probléma.
2008. aug. 13. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem kell nőgyógyászhoz menned! Bármelyik mezei orvos megteszi. Gyerekorvos is felírhatja. :)
2008. aug. 13. 21:39
 9/16 A kérdező kommentje:
voltam a gyermekorvosomnál. ő nem írta föl. visszaküldött sztk-ba.
2008. aug. 13. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Menj tini ambulanciára.
2008. aug. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!